Dit bericht is voor u/jou

Zoals u weet is ‘oud papier’ een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Veel vrijwilligers zetten zich iedere zaterdagochtend in om dit in goede banen te leiden en we zien de containers steeds voller worden. Daar zijn we dankbaar voor.

Onderstaande datums ben ik helaas nog niet voorzien van vrijwilligers. Misschien zou u ons een keertje uit de brand kunnen helpen. Of je nu een speler bent ( misschien hoef je pas ‘s middags of ‘s avonds te spelen), opa, of vader van één van de korfballers, iedereen mag dit leuke werk uitvoeren. Je hoeft je niet te vervelen en het is gelijk leuk om je sociale contacten te onderhouden.

Je kunt je opgeven door een app te sturen naar Arina de Korte 06-21110564. Het betreffen nog twee personen voor 14 maart en 1 persoon voor 18 april.

Mocht iemand zich ook geroepen voelen om ons bij te staan door ook 1 keer per maand of 1 x per 2 of 3 maanden oud papier bij “De Stoutenborgh” op te halen dan houden wij ons ook aanbevolen en ontvangen we ook graag bericht. Dat zijn zo’n 8 bananendozen vol. Goed om rekening mee te houden i.v.m. de auto. Dat kan vanaf donderdagmiddag tot en met zaterdag. Flexibele tijden dus. Alle kleine beetjes helpen. Misschien heeft u daar familie wonen en is het voor u een kleine moeite.

Daarnaast stop ik na vele jaren als oud papier coördinator. Misschien heeft u nog geen rol binnen deze leuke vereniging waar uw kinderen iedere week plezier beleven aan de korfbalsport. Dan bent u misschien degene die dat van mij over wil nemen. Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust aan mij.

Hartelijke groet, 

Arina de Korte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.