Wedstrijdverslag: Mia C1-Telstar C1, zaterdag 01-02-2020

Rampzalig

De eerste vijf minuten verliepen aan allebei de kanten moeizaam, daaruit  kwam na een poosje een stand van 1-1 door een mooi kort kansje van Rens.

Maar de vijftien minuten daarna kregen we vier doelpunten om ons hoofd doordat we niet goed speelden, dat leidde tot 5-1 waarna Daniël gewisseld werd voor Gideon om er aan de andere kant weer in te komen voor Jeremy. Voor de rust kregen we nog twee doelpunten tegen. En gingen we met 7-1 de rust in.

Tijdens de rust werd er ons verteld dat we nog kans maken om te winnen als we echt aan de bak gingen.

Ondanks dat liepen de eerste tien minuten van de tweede helft niet goed en kregen we vier doelpunten tegen. 9-1. Toen scoorde Renske een afstand schot waarna we gelijk een schot tegen kregen. 10-2. Ons derde en laatste doelpunt werd gemaakt door Daniël met een mooi afstandsschot. Daarna werd de wedstrijd beëindigd met nog twee tegendoelpunten. Wat leidde tot een eindstand van 12-3.

We hebben met zijn allen niet goed gespeeld en dit was zeker een wedstrijd om van te leren.

Gemaakt door: Gideon en Rick