Telstar-D1 loopt op met Blauw-Wit in wedstrijd tegen PKC

Wat een avontuur voor de spelers van de D1! Op zaterdag 8 februari was dit gezellige team te gast in Papendrecht bij een wedstrijd van de Korfballeague. De Papendrechts korfbalclub PKC had Telstar D1 uitgenodigd om in een wedstrijd van PKC 1 tegen het Amsterdamse Blauw-Wit 1 mee op te lopen. Tegen zo’n uitnodiging zeg je natuurlijk geen nee.

De uitnodiging kwam op woensdag, dus slechts enkele dagen van tevoren, maar in een oogwenk was alles geregeld: kinderen om op te lopen en ouders om te rijden. Om 18.45 werden de kinderen van de D1 met hun broertjes, zusjes en ouders in Papendrecht verwacht. Ondanks de grote file bij Utrecht was iedereen op tijd. 

In het middelpunt

Eerst kregen de kids een rondleiding en mochten ze even sfeerproeven op de VIP-tribune. Daarna was het grote moment aangebroken. Spannende muziek aan. Sfeerlichten in allerlei kleuren groen verlichtten de hal. Op de grote videoschermen werd afgeteld tot nul. Tijd om op te lopen. Een voor een mochten de spelers van D1 met een speler van Blauw-Wit mee het veld oprennen. Daarna was PKC aan de beurt. Ten slotte werden de scheidsrechters voorgesteld. Daarna nog een warm applaus voor alle spelers. Samen met de grote spelers stonden de kids van de D1 in het middelpunt. 

Winst voor PKC

Nadat de wedstrijd was begonnen, werd al snel duidelijk dat PKC sterker was dan Blauw-Wit. PKC had meer balbezit en won uiteindelijk met 30-24. Voor de D1 was het fantastisch om het duel te zien. Wat een snelheid, wat een afstandsschoten. Binnen 25 seconden proberen te scoren valt niet mee!

Handtekeningen en foto’s

Na de wedstrijd was het tijd om handtekeningen te verzamelen en om met de spelers van zowel Blauw-Wit als PKC op de foto te gaan. Gelukkig namen de spelers hier ruim de tijd voor. Het was een fantastische avond! Bedankt PKC voor de uitnodiging!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *