UPDATE: Scheidsrechters, zaalwachters en tellers (05-03-2020)

Het zaalseizoen is weer van start gegaan, dat betekent dat we iedere week naast de nodige scheidsrechters ook zaalwachten en tellers nodig hebben. Er zal gestreefd worden naar een zo’n eerlijk mogelijke verdeling. Het is daarbij goed om te noemen dat daarbij gekeken wordt naar de taken die je daarnaast uitvoert binnen de vereniging. Mocht je dus geen andere en/of wat kleinere taken hebben, kan het zijn dat je vaker ingepland staat dan je teamgenoten.

Scheidsrechters:
Kijk zelf even op site van Telstar en/of in de KNKV app site om welke wedstrijd(en) het precies gaat. In een aantal gevallen staat er KNKV voor je naam, dat betekent dat jij achterwacht bent voor als er geen scheidsrechter van de bond is. De vraag aan jou is of je zelf in de gaten wilt houden of er een scheidsrechter op die wedstrijd staat (in de KNKV app). Staat er een scheidsrechter van buitenaf; heb je geluk hoef je de wedstrijd niet te fluiten, zo niet; verwachten we dat jij de wedstrijd fluit.

Kun jij de voor jou ingedeelde wedstrijd niet fluiten, willen we je vragen zelf een vervanger te regelen en dit aan Esther Vermeij door te geven, zodat we dit ook kunnen wijzigen op de site en in de KNKV app. Dit kan via de mail: .

Zaalwachten en tellers:
Kijk zelf even op de site van Telstar bij welke wedstrijd(en) je staat ingedeeld. Aan de ouders ook de vraag of jullie mee willen kijken of jullie zoon/dochter ingedeeld staat als teller.

Wanneer je niet kunt, dien je zelf vervanging te regelen en dit door te geven aan Joost Geluk. Dit kan via de mail .  Kijk dus regelmatig op de site of je voor de komende weken een taak op de planning hebt staan.

Let op:
Na de laatste wedstrijd checkt de zaalcommissaris samen met het thuisteam of al het materiaal in de juiste “Telstar” vakken is opgeruimd!

Verder ben je ook verantwoordelijk voor het opruimen van het bedieningspaneel in het hokje van de beheerder. Daar moet ook de Telstar-box (met de rode deksel) opgeborgen worden. Deze kan op de kast gezet worden.

Klik hier voor het overzicht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *