Restaurant Telstar Culinair
5 sterren waardig!

Op 22 februari was het zover. Telstar Culinair stond op de agenda. Een mooi en lekker initiatief waardoor de Telstar TEC een mooi bedrag ontving om deze keer de jeugdactiviteiten te gaan organiseren.

Direct bij binnenkomst werd elke gast persoonlijk ontvangen door de bediening van de avond. De bediening (oude rotten in het vak bleek later 😉 ) wees de gereserveerde tafels toe, maar zorgde er direct voor dat je niet met lege handen bij ze wegliep.

Nadat iedereen zijn of haar drankje had ontvangen heette Kurt iedereen welkom in de TopTent. Met recht mag deze naam gebruikt worden!

Vanaf dit moment werd achtereenvolgens het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht geserveerd.

Elk gerecht was heerlijk, maar ook kundig opgemaakt. De smaken waren goed bij elkaar uitgezocht en ook de wijnen paste perfect bij de gerechten. Mocht u willen weten wat we aten bekijk dan vooral de foto’s 😉

Het was geweldig om te zien hoe onze korfbalkantine voor een avond werd omgetoverd tot een volwaardig restaurant! De aankleding, sfeer, het eten en het personeel maakte dat de avond voorbij vloog voor de gasten. Buiten alle complimenten die er die avond al gegeven werden is dit een groot compliment aan iedereen dit de TopTent heeft mogelijk gemaakt. Monique, Kurt, Lonneke, Marco, Norbert, Dennis en Wilco hartelijk dank!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *