Update vanuit de T.E.C.

Hierbij een update vanuit de T.E.C. (Telstar Evenementen Commissie). Omdat het er op neer komt dat het korfbal seizoen 2019-2020 tot een vroegtijdig einde is gekomen door COVID-19 (Corona virus) zullen wij als T.E.C. dit seizoen geen evenementen meer verzorgen. Dit houdt in dat alle al eerder aangekondigde evenementen zoals de feestavonden, clinic met TeamNL, paashaaskoeken verkoop niet door zullen gaan. Ook nog niet aangekondigde evenementen zoals bijvoorbeeld het jeugdkamp gaan dit seizoen niet door.
Ook door de famliedag / einddag staat nu een streep. Mocht er tegen die tijd enige vorm van samenkomst wel mogelijk zijn, gaat de familiedag commissie op ad-hoc basis verder.

Uiteraard zou de T.E.C. de T.E.C. niet zijn als we dat volgend korfbal seizoen niet helemaal goed willen gaan maken, uiteraard onder voorbehoud van regelgeving vanuit de regering en het RIVM. We gaan weer té gekke feesten geven, Sinterklaas vieren, activiteiten voor jong en oud regelen en zoals het er nu uit ziet gaan we volgend seizoen met zijn allen op kamp!
Wees voorzichtig allemaal en wees lief voor elkaar.

P.S. Houd de KV Telstar Instagram pagina in de gaten, want die is overgenomen door leden van onze selectie. Zij zetten er regelmatig leuke oefeningen en challenges op. Iedereen kan meedoen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *