REMINDER: Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei 2020

Alleen opzeggingen die schriftelijk (op papier) of per mail zijn aangeleverd worden behandeld, graag met vermelding van reden. Doe dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 1 mei 2020. Voor opzeggingen die later binnenkomen gelden ook volgend seizoen contributie verplichtingen.

Iedereen die volgend seizoen niet meer wil korfballen, wordt verzocht dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken. De TC is reeds begonnen met de teamopstellingen voor het volgende seizoen. Aantallen spelers en speelsters zijn daarbij natuurlijk van belang.

Opzeggen per mail ! Heb je geen bevestiging ontvangen, stuur dan voor de zekerheid nog een e-mail!!!

Lid blijven?

Misschien wil je wel lid blijven van Telstar, maar niet meer spelen, dan kun je aangeven dat je overig lid wilt blijven. Je kunt dan, als je wilt, ons clubblad ‘de Orbit’ blijven ontvangen. Voor leden binnen Hoevelaken is dat gratis, voor leden buiten Hoevelaken worden de portokosten in rekening gebracht.

Adreswijzigingen

Adreswijzigingen, een nieuw mailadres en een nieuw telefoonnummer kun je ook per mail doorgeven, zodat de administratie van Telstar goed op orde blijft. Ook als je dit seizoen verhuisd bent en nog geen adreswijziging hebt doorgegeven dan graag een e-mailtje sturen naar .