BREAKING: Echt positief nieuws! – van het bestuur

Met trots kan het bestuur melden dat wij een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden!

Het stokje van Dé Register Makelaar zal voor de komende 5 (en een half) jaar worden overgenomen door Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V. uit Amersfoort.

In de zeer prettige gesprekken, die onze sponsorcommissie met Gijsbert Jan van de Pol (namens Schoonderbeek) hebben gevoerd, komt het beeld van een zeer betrokken bouwbedrijf naar voren. Door haar lokale activiteiten wil Schoonderbeek haar maatschappelijke steentje bijdrage en onze club voor een langere periode ondersteunen. Onze ambities vullen elkaar prima aan. Dit is dan ook de reden dat Schoonderbeek voor een lange periode verbonden wil blijven aan KV Telstar.

Voor dit moment is het lastig in te schatten wanneer het nieuwe seizoen weer kan starten. Om deze reden hebben we afgesproken dat we in ieder geval de selectie (S1 en S2) in de nieuwe outfit laten starten. Met ingang van 1 juli a.s. zullen we als KV Telstar – Schoonderbeek in de diverse mediakanalen en binnen het KNKV bekend komen te staan.
Vanaf 1 januari 2021, wanneer we hopelijk weer in een “normalere” situatie leven, zal het sponsorschap gefaseerd worden doorgevoerd.

We zijn zeer enthousiast en dankbaar voor het vertrouwen van Schoonderbeek in KV Telstar, zeker in deze ongewisse tijd. Uiteraard volgt er nog een officieel moment waarop we onze samenwerken naar buiten willen brengen. Wellicht dat dit al kan bij het uitreiken van de nieuwe shirts aan de selectie.

We houden jullie op de hoogte!

Eugène Korff
Voorzitter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.