Nieuwe trainer/coach voor Telstar 2

Met ingang van het nieuwe seizoen 2020/2021 zal Herman van den Berg de nieuwe trainer/coach van de Telstar 2 zijn.

Het bestuur en de Technische Commissie zijn zeer verheugd dat Herman deze taak op zich wil nemen. De TC verwacht dat met de aanstelling van Herman dat het 2de op het veld promotie naar de eerste klasse af kan gaan dwingen en zich in de zaal weet te handhaven in de eerste klasse.

Herman is natuurlijk geen onbekende binnen KV Telstar. Hij heeft zijn sporen meer dan verdiend als speler en vrijwilliger binnen de vereniging. Hij heeft ook al menige ploeg getraind, maar trainer van het 2e is wel andere koek. Herman voelde zich zeer vereerd toen hij gevraagd werd voor deze klus en pakt de uitdaging dus met beide handen aan.

Met Herman hebben we nu de technische staf voor de selectie compleet en kijken we uit naar het komende seizoen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *