UPDATE: Oud papier KV Telstar

Beste Hoevelakers en medewerkers van bedrijven,

We zijn erg blij met het feit dat er veel oud papier gebracht wordt waarbij de opbrengst naar onze korfbalvereniging gaat. Helaas zijn de laatste tijd de containers voor 12 uur al vol en zijn we genoodzaakt de containers te sluiten.

Dat heeft meerdere oorzaken:

• Sita heeft niet voldoende grote containers omdat ze bij ziekenhuizen de grote containers neer moeten zetten i.v.m. Corona. Normaliter hebben we 2 grote containers en dat is onder normale omstandigheden voldoende.
  • We zien ook dat er mensen buiten Hoevelaken bij ons op dit moment oud papier brengen omdat er in hun dorp door Corona geen gelegenheid is om het te brengen.

Wij zijn in overleg met Sita hoe dit op te lossen. We vragen om uw begrip voor deze situatie.

Daarnaast willen wij u vriendelijk vragen indien u voor de zaterdag het oud papier brengt deze achterin de container te plaatsen en niet alles voorin te leggen. Op zaterdagmorgen is het bijna onbegonnen werk om alles eerst op te ruimen en strak te gaan stapelen. Bovendien is iedereen hier lichamelijk ook niet toe in staat.

Als we hier met z’n allen ons best voor doen, scheelt dat nog wat ruimte en kan er net weer wat meer papier in de containers en zijn de stapelaars erg blij.

Wij danken u alvast voor de medewerking en wensen u een fijn en zonnig weekend toe.

Hartelijke groet,
Oud papiercommissie ‘Korfbalvereniging Telstar’.

Iedere zaterdag kunt u uw oud papier komen brengen aan de Middelaarseweg (bij KV Telstar). Er zijn twee stapelaars aanwezig.

Indien u niet in staat bent om uw eigen papier in de container te plaatsen, zullen zij u helpen. Voor zover mogelijk willen wij u vragen het zelf in de container te plaatsen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Per week bekijken wij of de oud papier container geplaatst wordt. Indien deze niet meer geplaatst zal worden informeren wij u via onze site en ‘social media’.

Oud papiercommissie KV Telstar