UPDATE: trainen jongeren van 13 tot en met 18 jaar

Bericht van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

Vanaf 1 juni 2020 12:00 uur hoeven jongeren van 13 tot en met 18 jaar tijdens de korfbaltraining buiten geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dit gold al voor de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar. Bij andere activiteiten houden jongeren van 13 tot en met 18 jaar wel 1,5 meter afstand.

In navolging op het op 28 mei door NOC*NSF geüpdatete algemene sportprotocol presenteert het KNKV het geüpdatetekorfbalspecifieke protocol ‘Protocol verantwoord sporten’. Dit protocol gaat in per 1 juni om 12.00 uur. In dit protocol staat ook beschreven dat verenigingskantines en -terrassen tot 1 juli gesloten moeten blijven. Zelfstandige restaurants op sportaccommodaties mogen per 1 juni hun deuren en terrassen openen, met het KHN-protocol als leidraad.

Het protocol – en ook dat van NOC*NSF – vind je op KNKV.nl.

Verwelkomen van niet-leden 

Het KNKV wenst alle korfballers veel plezier tijdens de trainingen en roept verenigingen op om – uiteraard de richtlijnen volgend – ook niet-leden kennis te laten maken met onze mooie korfbalsport.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *