TEC – De stand van zaken

Gisteravond heeft de T.E.C. voor de laatste keer dit seizoen vergadert. En niet zoals we elke keer gewend waren om bij Telstar te doen, maar via Google Meets. We hebben het afgelopen seizoen geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat we er een mooi seizoen op hebben zitten met leuke evenementen, maar wel met een nare bijsmaak. Omdat we niet hebben kunnen doen wat we wilden gaan doen. Dat voelde bij iedereen toch een beetje zuur. Evenementen die al volop in de steigers stonden moesten worden afgeblazen en alle plannen zijn in de ijskast gezet. Door een online Pub Quiz te organiseren hebben we toch nog een leuk evenement neer kunnen zetten in de Corona periode.

Daarnaast hebben we ook gekeken wat we volgend seizoen kunnen gaan doen. Dit riep veel vragen op. Wat mogen we doen? Wat als er een tweede Corona golf aan komt? Mogen we evenementen organiseren waarbij we volwassenen en jeugd gaan mixen? Is het slim om…..? We hebben een aantal ideeën die we willen gaan uitwerken. Alle plannen die we maken hebben 1 voorwaarde: Het moet wel mogen van de KNKV/RIVM. We zullen dus pas in augustus echt weten wat er in september mag. Wij als T.E.C. verwachten dat we in september t/m december de aandacht voor onze evenementen op de jeugd (tot 18 jaar) gaan leggen. Of digitale evenementen voor iedereen gaan organiseren.

Concreet houdt dit in dat we na hebben gedacht over de volgende evenementen:
* Clinic voor A,B,C,D,E leden van trainers van Team NL in september (dit kon vorig seizoen niet doorgaan)
* Kinder Bingo
* Online Pub Quiz
* Sinterklaas
Mocht iemand nog suggesties hebben horen we het graag!

Verder namen we afscheid van Herman v/d Berg die al vanaf het begin van de T.E.C. al lid is. Hiervoor was hij lid van de Feest Commissie die samen met de Recreatie Commissie is opgegaan in de T.E.C. Hij was altijd bereid om te helpen. Of het nu ging om iets organiseren of bardienst te draaien of als onze huis DJ achter de draaitafel plaats te nemen. Het maakte voor Herman niet uit. Hij deed alles met veel plezier. Daarnaast kende hij bijna elk lid wat op een evenement langs kwam en iedereen kent Herman. Voor ons is het een groot gemis dat hij geen lid meer is van de T.E.C. We wensen Herman heel veel plezier en succes met het trainen van de S2.