Geslaagde vrienden en vriendinnentraining

,,Tikkertje was het allerleukst,” aldus Sterre, Jozefiene en Dinant na afloop van de vrienden en vriendinnentraining bij KV Telstar.  Rick Memelink, trainer van de KNKV, verzorgde deze training op zaterdag 20 juni voor de F, E, D, C en B spelers van Telster en hun vrienden. 

Het enthousiasme en de lol spatten er deze morgen vanaf. Het is duidelijk dat de spelers blij zijn dat ze weer mogen korfballen. Er waren dan ook heel veel aanmeldingen voor de clinics die door (jeugd)internationals en KNKV-trainers gaven. Om 9.30 uur startte de training voor de E en F jeugd, 22 kinderen hadden zich aangemeld. Na een groepsfoto volgde de warming up. En niet zomaar een warming up, tikkertje. Wie getikt was, moest proberen een doelpunt te scoren bij een van de gereedstaande korfbalpalen. Lukte dat, dan mocht je opnieuw meedoen met het spel. Na dit renspel moesten de spelers oefenen met doelschieten. Ten slotte stonden er partijtjes op het programma. Veel te snel was het weer tijd. Rick wilde weten hoeveel doelpunten iedereen had gescoord. Vijf? Zes? Zeven? Meer? Allemaal staken ze hun handen in de lucht!

Om 11:00 uur was de beurt aan de spelers van de D, C en B. Ook voor deze 36 pubers begon de clinic met een groepsfoto en daarna tikkertje. Ook hier straalden de gezichten en spatte het plezier er van af.

Rick Memelink merkte na afloop op dat iedereen heel enthousiast en blij was. ,,Ik kan zien dat iedereen weer zin heeft om te sporten en te mogen spelen. Het is zo leuk om aan zo’n enthousiast groep training te geven.”

Foto’s: Marco Spelten en Gertrude de Vries van Korfbalfoto.nl en KV Telstar.

#korfbalzomer
#Teamnlkorfbal
#wemogenweerkorfballen
#korfbalverbond

1 antwoord
  1. Scheidsrechters Commissie
    Scheidsrechters Commissie zegt:

    Geweldig om te zien met welk enthousiasme de kinderen over het veld liepen.

    Dank aan Rick Memelink voor deze leuke en inspirerende training.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *