Zaterdag 15 augustus TopTenT open!!

Goedendag altesaam,

Zo, da’s wel even geleden, nietwaar . . . . . . . . . .

De TopTenT ging vorig jaar oktober dicht voor het zaalseizoen 2019/2020 en 10 maanden later gaan we pas weer open. Ja, u leest het goed: 10, TIEN, X, dix, ten, zehn, diez, dieci, on, δέκα (tot zover de meeste gemiste vakantielanden).

5 Maanden daarvan waren natuurlijk min of meer gepland, maar die andere 5 maanden zijn ons overkomen. Geen wedstrijden op het veld, geen gezelligheid op de zaterdag bij de TopTenT, geen inkomsten voor de TopTenT, geen plates in de TopTenT! Sterker nog: bijna al het consumptieve moesten we weggooien omdat het over de datum ging…

En als je een seizoen niet begint, dan kan je het ook niet afsluiten. Dus de familiedag (einddag) 2020, waar de voorbereidingen in februari al voor gestart waren, ging natuurlijk ook al niet door! Wat een gemis, wat een gemis voor u én de TopTenT.

Wij van de TopTenT hebben hierover natuurlijk steeds nauw overleg gehouden met Mark Rutte, want we bleven hopen. Maar hij en de zijnen waren met de intelligente lockdown onvermurwbaar.

Tot zover de misère, het geweeklaag, de treurnis want dit stuk gaat verder zonnig door.

Want de TopTenT gaat weer open..

Zoals u wellicht al gezien heeft op de site gaat op zaterdag 15 augustus de selectie weer trainen! Wij kregen hiervan een automatische melding! Reuze handig om in te stellen overigens…

Er werd een goed idee geopperd en daar werkt de TopTenT graag aan mee. Want een goed idee is altijd goed! Zaterdag 15 augustus gaan wij dus open van 15.00 uur tot 18.00 uur!! Uw barmannen in de TopTenT zijn dan Edwin en Rob.

Het is een aanloop naar het grote Telstar “feest” 3 weken later, want op 5 september dan gaat de competitie weer echt van start en de TopTenT dus officieel open!!

Hieronder nog eenmaal de samenvatting dan kunt u deze datum vast in uw agenda zetten en onthoud wat er niet veranderd is: WE ZIEN U GRAAG!!

Met vriendelijke groet namens de TopTenT commissie

Arno van Oosterom

PS: bovenstaande tekst is Corona vrij ☺

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.