Vanuit de T.E.C.

De Telstar Evenementen Commissie (T.E.C.) is vorige week bij elkaar geweest om te kijken hoe we in deze tijd evenementen kunnen organiseren voor de leden van onze club. Met wat creativiteit zien wij mogelijkheden om selecte groepen in de kantine samen te laten komen voor evenementen. We houden hierbij bewust rekening met leeftijden en de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNKV m.b.t. Corona.

We hadden een aantal evenementen bedacht en ingepland. En toen kwam de perscoferentie…..  Een dikke streep door al onze plannen. En aangezien we als T.E.C. verwachten dat de regels nog strenger zullen gaan worden, zullen we per periode moeten kijken of we de zaken die op de planning stonden door kunnen laten gaan.

En wat hadden we dan bedacht? Hieronder staan onze ideeën.

Voor nu hebben we de volgende activiteiten gepland staan:
09/10 Pubquiz bij Telstar voor Kids (B,C en D teams) – Geannuleerd
16/10 Pubquiz online 18+ (A en S teams) (Was eerst gepland op 17-10-2020)
27/11 Sinterklaas (E+F+Kangoeroes) – Nog onzeker. 1 November 2020 hakken we hierover de knoop door.

In de maand december organiseert de T.E.C. geen activiteiten vanwege Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. In november/december zal door de T.E.C. de beslissing worden genomen of er een nieuwjaarsreceptie georganiseerd kan worden. Met de informatie die we nu hebben, vinden wij dat we dit niet verantwoord kunnen organiseren.