Online Pub Quiz

Vrijdagavond 16 oktober om 20:30 uur is het weer tijd voor een online Pubquiz! We strijden natuurlijk om een prijs! 🙂

Wat heb je nodig en moet je zelf regelen om mee te doen?
– Team van 1 tot 4 spelers, neem je verantwoordelijkheid wat betreft de coronaregels. Speel je als gezin mag het natuurlijk met meer spelers dan 4.

– 1 Telefoon / laptop om Kahoot te kunnen spelen.

– 1 Telefoon / laptop om van Microsoft Teams gebruik te kunnen maken.

– Stuur een DM via Instagram of een appje naar Eline de Korte / Britt v.d. Top om je aan te melden. Wij geven je via die weg meer informatie. Je kan je aanmelden tot en met donderdag 15 oktober.

– Een heleboel gezelligheid!

DOE JIJ OOK MEE?

Extra informatie / Regels Online PubQuiz:

– We houden van eerlijkheid 🙂 Het is dan ook verboden om antwoorden op te zoeken via internet!

– Vanaf 20:30 gaat je microfoon van Microsoft Teams of Google Meet op mute. Op deze manier hopen we storingen te voorkomen. Vòòr 20.30, tijdens de pauzes en na de pubquiz mag de microfoon aan om elkaar te spreken.

– Heb jij een vraag tijdens de pubquiz? Stel je vraag in de chat van Microsoft Teams, Google Meet of Instagram Live. Je mag ons ook altijd een appje sturen.

– We spelen 8 rondes. Na elke twee rondes lassen we een pauze in van 5 minuten waarin we kort de tussenstand bespreken.

– Het is de bedoeling dat iedereen tegelijkertijd aan dezelfde ronde begint. Je mag pas starten met een ronde als daar instructie voor gegeven is. Ben je klaar met een ronde dan wacht je op het volgende signaal.

– Voordat we beginnen aan de Online Pubquiz kan je via je tweede apparaat alvast naar www.kahoot.it. De code die je nodig hebt om in Kahoot! te komen zetten we in de chat van Microsoft Teams, Google Meet en Instagram Live.

Organisatie: Eline de Korte en Britt v.d. Top