Oud papier KV Telstar [UPDATE]

Beste dorpsbewoners,

U kunt ook tijdens deze periode van strengere maatregelen nog steeds uw oud papier brengen bij KV Telstar/Schoonderbeek. Wij zijn ook blij dat u op deze manier betrokken bent bij onze vereniging, zeker in deze tijd waar we minder inkomsten hebben.
We betreuren het echter dat er mensen zijn die eerder dan de zaterdagochtend hun papier en karton brengen en het voorin de container stoppen, i.p.v. achterin de container te plaatsen. Hierdoor ontstaat een grote puinhoop. Stapelaars zijn dan de volgende ochtend eerst bezig met puin ruimen. Dit veroorzaakt ook oponthoud, zeker nu we Coronaproof het oud papier aannemen.

Daarnaast betreuren wij het ook dat er mensen zijn op zaterdag die na 12 uur de containers open breken, vervolgens open laten staan en spullen voor en tussen de containers plaatsen.
U kunt zich voorstellen wat dit voor gevolgen heeft.
Wij hebben het hier over volwassen personen.

Om die reden nogmaals de oproep aan iedereen:
Oud papier zover mogelijk naar achteren neerzetten in de container.
Is de container dicht, dan is deze vol en kunt u het een week later opnieuw proberen te brengen. We plaatsen het niet voor en tussen de containers. U kunt dit voorkomen door uw oud papier voor zaterdag 12 uur te brengen.

Mocht dit toch weer gebeuren dan zijn wij genoodzaakt om de containers alleen open te doen op zaterdag tussen 9 en 12 uur.

Wij rekenen op uw medewerking.

Oud papier commissie.

19-10-2020

Beste Hoevelakers en medewerkers van bedrijven,

Aanstaande zaterdag kunt u gewoon uw oud papier komen brengen aan de Middelaarseweg (bij KV Telstar). Er zijn twee stapelaars aanwezig. Voor zover mogelijk willen wij u vragen het zelf zover als mogelijk achter in de container te plaatsen.  Indien u niet in staat bent om uw eigen papier in de container te plaatsen, zullen zij u helpen. Wij bewaren hierbij de 1.5m afstand.Dat betekent dat we niet de dozen overhandigen aan elkaar binnen 1.5 m.
Wij vragen hiervoor uw begrip en uw medewerking. Het is tenslotte ook voor uw eigen gezondheid van belang.

Wij willen ook extra aandacht vragen voor met name bedrijven, maar ook particulieren die hun karton en papier al voor de zaterdag brengen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, maar zou u zo vriendelijk willen zijn dit zover als mogelijk achterin de containers te plaatsen? Dit voorkomt op zaterdag veel wachttijden en opruimwerk voor onze vrijwilligers.

Per week zullen we bekijken of de oud papier container geplaatst kan worden i.v.m. de maatregelen rondom corona. Indien deze niet meer geplaatst zal worden informeren wij u via onze site en ‘social media’.

Oud papiercommissie
KV Telstar

Hartelijke groet,
Oud papiercommissie ‘Korfbalvereniging Telstar’.