De officiële opbrengst van de Grote Clubactie #vierhetsucces

Het is alweer een tijdje geleden, maar na de zomervakantie gingen Telstar-leden “de straat op” om Grote Clubactieloten te verkopen.

Jullie zijn vrijwel wekelijks op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen door Bep van der Molen. Zij heeft alle acties in de gaten gehouden, sponsors van prijsjes geregeld en de stand van zaken via onze website naar buiten gebracht.
Wat was het spannend. Bep, nogmaals dank voor je inzet en #clubliefde! En natuurlijk willen we ook alle fanatieke lotenverkopers en kopers enorm bedanken voor hun inzet!

Natuurlijk willen wij ook nog even de digitale cheque met jullie delen. Deze mooie opbrengst hebben wij als vereniging voor elkaar gekregen. Door deze cheque te delen doen we mee aan een leuke actie: Door te delen maken we kans op €400,- boven op het opgehaalde bedrag! Duimen dus!

#groteclubactie
#samenvoorjeclub