Nieuws van de Toernooicommissie

De toernooicommissie is blij dat er weer activiteiten georganiseerd mogen worden. Voor de pupillen en junioren opnieuw, 12 december was immers de laatste keer. Voor een gedeelte van de senioren was het afgelopen zaterdag de dag dat men na lange tijd weer mocht spelen in teamverband.

Goed om te weten: Zaterdag 2 april zullen er geen activiteiten georganiseerd worden.

Helaas mag er nog steeds geen publiek aanwezig zijn. Die van binnen kunnen we niet wachten tot de kantine weer open is en het terras weer vol zit met liefhebbers van ‘KV Telstar’. Het is een kwestie van ‘accepteren’ en ‘geduld’ hebben, maar we hebben een lange adem nodig.

Gelukkig hebben we onze ‘live streaming’ en proberen we jullie op die manier toch mee te laten genieten de komende zaterdagen.

Daarnaast willen we jullie ook vermaken door ‘persoonlijke beleving’ van onze spelers, coaches en scheidsrechters, dichtbij u als supporter te brengen.

Dat doen we door een aantal verslagen van de activiteiten vanuit verschillende invalshoeken te plaatse. We hebben ook gekozen voor een tijdelijke, nieuwe rubriek op onze website, gedurende de periode dat de competitie nog niet start.

Deze rubriek heeft de naam:

What about the love for “KV Telstar” and the ‘korfball feeling’ during Covid-19

 Hartelijke groet,
Jochem, Lois en Arina

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.