Is Bente nog te verslaan vandaag?

Billie Ballie competitie

Vandaag wordt het beslist. De winnaar van de Korfbal League.

Fortuna en PKC vechten het uit in een bijna leeg AHOY. Waar we de laatste jaren met tientallen ‘Telstarters’ de finale van de korfbal league bijwoonden, zijn we nu genoodzaakt om de kijkcijfers van de NOS omhoog te krikken. Vanaf de bank kun je live via de NOS mee kijken. Om 16:00 uur start deze pot.
Wil je voor, tussen en nabeschouwingen zien, dan kun je ook live mee kijken via eyecons.com.

Wordt het spannend? Verwachting is van wel.
Zij domineerden in hun poules. Na hele spannende play offs (zo voorspelbaar was het nu ook weer niet) staan ze vanmiddag tegenover elkaar.
In de Billie Ballie competitie was het ook niet zo makkelijk voorspelbaar. Bente stond lange tijd aan kop, maar de koppositie werd de laatste weken wat afgewisseld door Sarah en Joost. Vandaag staat ze toch weer bovenaan, zou iemand haar die felbegeerde ‘ Telstar Plate’ nog kunnen ontnemen?

Fijne korfbalzaterdag toegewenst, de lucht is blauw, ietwat kou…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.