Nieuwe teamindeling regiocompetitie & seizoen 2021-2022

Afgelopen week is er al getraind in de nieuwe leeftijdscategorieën. Maar nu is dan de teamindeling bekend!

Met deze teams wordt er vanaf dinsdag 8 juni getraind en ook de komende 3 zaterdagen wedstrijden gespeeld. Voor de jeugd in de regiocompetitie en voor de Senioren in onderlinge wedstrijden. De trainingstijden vinden jullie hier. Het competitieschema wordt z.s.m. gepubliceerd op de site.
Bij de E & F hebben we de teams dierennamen gegeven. Bij deze jonge leeftijdscategorieën gaat het niet om ranking. De teams zijn ingedeeld op leeftijdsgroep en is er rekening gehouden met vriendjes & vriendinnetjes.

De trainer indeling is helaas nog niet helemaal rond. Voor de jeugd regiocompetitie in juni werken we dan ook met een paar invaltrainers. Voor het seizoen 2021/2022 zijn we nog op zoek naar trainers die de plek van de invaltrainers willen overnemen.

We hebben vanzelfsprekend onze uiterste best gedaan om iedereen zo goed mogelijk in te delen. Toch kan het zijn dat er vragen zijn over de teamindeling.
Mocht je naar aanleiding van de teamindeling vragen of opmerkingen hebben dan kan je die mailen naar .

De TC

Teamindeling 2021-2022
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *