Een kleine 20 kinderen aangemeld voor Kangoeroeclinic

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Alle kangoeroes mochten een vriendje en/of vriendinnetje meenemen en van tevoren werden er flyers uitgedeeld op verschillende opvangverblijven voor peuters.

Er hadden zich een kleine 20 kinderen aangemeld tussen de 3 en de 6 jaar.

De coaches van de kangoeroes hadden zich goed voorbereid en de kinderen werden gedurende het uurtje goed bezig gehouden. Veel basisvaardigheden van het korfbalspel kwamen aan de orde, zelfs het scoren in een echte korfbalmand.
Het was goed om te zien dat de kinderen samen veel plezier hadden, er werd gelachen, sommige kinderen waren erg fanatiek. Al met al een sportief festijn.
Voor de ouders was er de mogelijkheid om via de livestream mee te kijken vanaf de bank thuis.

Na afloop werden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt per leeftijd categorie. Ties, Maud, Louise en Jules gingen met de prijs er vandoor.
Iedereen kreeg wat drinken met iets lekkers en een uitnodiging om 3x gratis mee te trainen.

Uiteraard mag iedere geinteresseerde peuter/kleuter tussen de 4 en 6 jaar 3x gratis mee trainen. Heb je interesse neem dan contact op via

De huidige kangoeroes kregen een waardebon mee die ze kunnen uitdelen (maand lang gratis meetrainen) aan een vriendje/vriendinnetje/neefje/nichtje/buurmeisje/buurjongen.

Voor ieder ander kind wat lid wordt door jou, ontvang je een ijsje bij de happy food. Diegene die de meeste leden aanlevert ontvangt een echte korfbal-bal.

Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen we je door naar de website.

Sportieve groet,
De Toernooicommissie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *