[UPDATE] Nationale Sport Loterij voor zwaar getroffen sportvereniging

Beste Lotkoper,

We vallen maar meteen met de deur in huis: het doek valt voor Nationale Sport Loterij. Middels deze e-mail willen we je bedanken voor het vertrouwen in ons initiatief en het kopen van 1 of meerdere lot(en). Hieronder geven we uitleg over hoe we nu verder te werk gaan.

Laten we voorop stellen: ook bij ons is de teleurstelling groot. Ondanks een grote landelijke reclamecampagne (denk aan spotjes op televisie, radio en immense reclameborden langs de snelweg) is er structureel te weinig belangstelling voor de Nationale Sport Loterij. Verenigingen omarmen het platform slechts mondjesmaat waardoor de lotenverkoop marginaal is. Zelfs veelvuldig telefonisch contact met clubs heeft geen verschil gemaakt. De organisatie heeft dan ook geen andere keuze dan de Nationale Sport Loterij te stoppen. De Nederlandse Kansspelautoriteit is geïnformeerd en heeft de vergunning formeel beëindigd per 14 juni.

Zijn de verenigingen dan nu de dupe? Zeker niet!

De Nationale Sport Loterij betaalt alle gelden in de eerste week van juli uit aan de betreffende clubs. Zo voorkomen we dat bij de verenigingen teleurstellingen ontstaan.

En hoe zit het dan met je deelname als koper van een lot?

Voor 21 juni wordt het volledige aankoopbedrag (dus €10,- per lot) automatisch teruggestort. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als bedankje voor je deelname willen we je daarnaast per lot €10,- tegoed voor Tripper.nl aanbieden. Op Tripper.nlvind je de leukste deals voor producten en uitjes met korting. We hopen hiermee een deel van het ongemak weg te nemen.

Hoe nu verder?

Zodra het bedrag is teruggestort ontvang je van ons een bevestiging hiervan. In deze bevestiging zit tevens de mogelijkheid om je tegoed voor Tripper.nl te verzilveren.

Wij wensen u ondanks alles een mooie (sport-) zomer toe.

Team Nationale Sport Loterij

Bericht 07-06-2021:

Naast de Grote Clubactie doet Korfbalvereniging Telstar dit jaar ook mee met de Nationale Sport Loterij. Deze loterij is een initiatief van ervaren ondernemers uit de mediawereld. Zij willen iets doen voor de door Corona zwaar getroffen sportverenigingen in Nederland.

Inkomsten uit de kantines en van sponsoren staan immers al maanden zwaar onder druk. Zij hebben daarvoor de Nationale Sport Loterij opgezet. Een leuke, veilige en vooral effectieve manier om snel geld in te zamelen. Transparantie staat bij deze loterij hoog in het vaandel. Opbrengsten zijn real-time te volgen via de website van de loterij. Het initiatief heeft vanzelfsprekend een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Hoe werkt het?

Deze loterij is een online initiatief. Je kunt dus geen fysieke loten in een winkel kopen. Op de website van de Nationale Sport Loterij (www.nationalesportloterij.nl) kies je allereerst de club die je wilt steunen (Of je gaat rechtstreeks naar onze pagina).
Op de homepage klik je op de button “zoek je club” en voer vervolgens Telstar in en klik op Zoeken. Je ziet daar “413 Telstar/Schoonderbeek – Hoevelaken”. Klik bij dit blok op de button “Koop hier je lot voor deze club”. Kies het aantal loten dat je wilt kopen en klik op bestellen. Om te kunnen bestellen moet je wel een account aanmaken anders weet de loterij niet aan wie mogelijke prijzen moeten worden uitgekeerd. De rest wijst zich vanzelf.

Het je een lot gekocht en niet de link met Telstar gemaakt, dan kan dat nog na aankoop van het lot. In je account zie je bij “Mijn Loten” het door jou gekochte lot. Kies dit lot en stem vervolgens voor Korfbalvereniging Telstar.

Van elk lot van 10 euro wordt er direct 7 euro aan de club gedoneerd. Op de website kun je op elk moment de tussenstand van verkochte loten zien en hoeveel geld er voor de vereniging is ingezameld. Elke week wordt de weekopbrengst aan de club overgemaakt, het geld is dus heel snel beschikbaar voor onze club. De trekking vindt plaats op 24 september.

Je hoeft natuurlijk geen lid te zijn van de vereniging, maar als jij Telstar een warm hart toedraagt dan kun je meedoen met deze loterij.

Als je meedoet steun je niet alleen Telstar, maar maak je ook kans op gave prijzen. Er worden auto’s, elektrische fietsen, horloges, heel veel kortingsbonnen en nog veel meer weggegeven aan de winnaars. De prijzen zijn volledig belastingvrij. Wacht dus niet langer en doe mee, steun Telstar. De kans op een prijs is groter dan ooit. Winnaars krijgen automatisch bericht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *