Competitie-aanvang: allemaal op de (team)foto

Zoals ieder seizoen zullen ook dit seizoen weer teamfoto’s genomen gaan worden.

De foto’s worden genomen door een fotograaf van de PR & Media Commissie. Er is inmiddels een mail naar de coach/trainer gestuurd om een afspraak maken wanneer de teamfoto wordt gemaakt. Het is aan het teams zelf hoe ze gefotografeerd willen worden. Sommige teams willen een hele ‘strakke’ foto, andere teams laten zich liever losjes of stoer of als vriendengroep zien. We rekenen erop dat alle teams spontaan meewerken aan het verzoek om deze teamfoto’s te maken. De ‘fotograaf’ zet zich geheel belangeloos in als vrijwilliger. Kortom: niet ingewikkeld doen, maar maak samen een enthousiaste foto!

Aangezien logischerwijs niet alle teams tegelijk thuis spelen zal de fotosessie over meerdere avonden en weekenden gespreid worden. Dus zodra je de fotograaf ‘spot’ op het veld, zorg dan dat je haar goed zit!

Publicatie geschiedt vervolgens op de website kvtelstar.nl op de diverse teampagina’s. Teamfoto’s worden ook gebruikt voor eventuele wedstrijdverslagen naar plaatselijke media.

Neem contact op om een afspraak te maken voor de teamfoto.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *