Nieuwe shirtsponsor voor KV Telstar B1

Op de shirts prijkt nu de naam van Van der Meer Corporate IT. Het bedrijf heeft zich samen met het team afgelopen donderdag officieel gepresenteerd als de nieuwe shirtsponsor van het juniorenteam B1. ,,We zijn ontzettend blij’’, aldus de voorzitter van de Sponsorcommissie Wout Veldhuizen. ,,Wij bedanken Anne van der Meer voor de steun. Het team zal het shirt met logo dan ook met trots dragen.”

De sponsor

In de huidige digitale wereld moeten bedrijven snel schakelen om bij te blijven bij alle ontwikkelingen, terwijl de service steeds individueler wordt toegepast en de kosten stijgen. Van applicaties tot infrastructuur, processen tot operationele modellen en interfaces en digitale ervaringen: de technische vooruitgang is te merken in elk deel van de samenleving. Juist hier liggen de mooiste kansen voor bedrijven in deze tijd.

Van der Meer Corporate IT stelt de ontwikkeling van de mens centraal en combineert dat met het digitale. ,,Zowel intern als naar onze cliënten toe’’, vertelt Anne van der Meer. ,,Wij bieden digitale inzichten en creëren altijd oplossingen door middel van de unieke mogelijkheden die elk bedrijf heeft. Door integraal te kijken naar de kracht en mogelijkheden binnen de technische kant, zorgen we ervoor dat de digitale oplossing de medewerkers binnen het bedrijf in hun persoonlijke kracht zet. We bouwen relaties gebaseerd op vertrouwen en waarde.’’

Trots is Van der Meer Corporate IT dat zij de nieuwe shirtsponsor zijn van dit team. ,,Sportiviteit van onze jeugd is een groot goed voor mentale en fysieke gezondheid. Wij zijn blij dit sponsorschap aan te gaan. Wij wensen de B1 veel succes!”

Het nieuwe shirt is aanstaande zaterdag te bewonderen tijdens de thuiswedstrijd tegen Dindoa B1. De wedstrijd begint om 11:00 uur.

Het team

SPELERS
Anouk, Bente, Lizelot, Maren, Mirthe, Renske, Shirley, Daniel, Gideon, Martin, Rick en Ronnie

TRAINER(S)/COACH(ES)
Lois de Korte en Maarten de Jong

Shirtsponsoring

Wilt u meer info over Van der Meer Corporate IT, de aangeboden diensten, ga dan naar de website www.vdmcorporate.com. Wilt u meer weten over shirtsponsoring, dan kunt u per e-mail contact opnemen met .