Wedstrijdverslag Telstar B2 – Dindoa B3

Zaterdag 11 september speelde Telstar B2 tegen Dindoa B3. De opstelling was als volgt: Lizelot (als heer), Arjan, Hanna en Anouk begonnen in de aanval en Rens, Ruben, Leonoor en Mirthe begonnen in de verdediging.

Voordat de wedstrijd om half 10 begon, hadden we zoals gewoonlijk een voorbespreking. De afgelopen oefenwedstrijden werd er erg goed gespeeld, waardoor we wisten wat we konden. Casper, Bas en Marit vertelden ons dat we goed moesten letten op de verdediging, zowel tijdens de aanvallen van Dindoa, als het uitverdedigen. Ook moesten we ons eigen spelletje spellen, wat inhoud dat we snel moesten invullen om goede kansen te creëren.

Na de bespreking kon iedereen zich klaar gaan maken om te winnen. Na het warmlopen en inschieten begonnen, we nog wat vermoeid door het vroege verzamelen, aan de wedstijd. Al vrij snel hadden we de eerste puntjes te pakken. Dit maakte dat we in de rust uitkwamen op een mooie score van 9-2. Waarin we de tips die we tijdens het bespreken goed hadden waargemaakt.

Vol goede moed begonnen we na de rust aan de tweede helft. Met als doel onze score te verdubbelen. Deze helft begon erg chaotisch, we hadden kans na kans, maar miste het een en ander. Toch bleven we ons best doen en herpakte we ons de laatste 10 minuten goed, waardoor we nog wat mooie aanvallen konden pakken. Ondanks alles bleef de verdediging ijzersterk. Ook was Dindoa erg fysiek we lieten ons letterlijk en figuurlijk niet uit het veld slaan. Dit alles zorgde voor een verdubbelde eindscore van 18-4. We hadden ons doel gehaald en zijn deze competitie goed begonnen.

Anouk & Lizelot