24-09-2021 Coronaprotocol [UPDATE]

Coronaprotocol vanaf 25 september 2021

Per 25 september zijn er wijzigingen in de coronamaatregelen. Telstar gebruikt als leidraad de protocollen en adviezen van het RIVM en NOC*NSF/KNKV.

De algemene richtlijnen, gebaseerd op de landelijke maatregelen:

• heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • schud geen handen;
  • neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;

Horeca/kantine

Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.

Wanneer er wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

• voor het zittend nuttigen van eten en drinken in de kantine binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca.

Wanneer er geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

• voor het gebruik van terras buiten en het afhalen van eten en drinken;
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte;

Het nuttigen van afgehaald eten en drinken kan langs het sportveld of op het terras buiten plaatsvinden als er geen gebruikt wordt gemaakt van een CTB. De kantine kan zonder CTB gebruikt blijven worden voor alle andere sportactiviteiten zoals wedstrijdafhandeling, afhalen van ijs voor blessure etc.

Vrijwilligers
Vrijwilligers in functie (bijv. bardienst) zijn uitgezonderd van het gebruik van coronatoegangsbewijzen.

Corona-coördinator

Contactpersoon voor de maatregelen bij Telstar is:
Geert Teeuwissen
Telefoon: 06 158 23 243 (bij voorkeur per app).

Corona-coördinator

We vertrouwen erop dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt en dat we elkaar helpen herinneren als we zien dat het mis gaat.

Contactpersoon voor de maatregelen bij Telstar is Geert Teeuwissen, e-mail: of tel.: 06 158 23 243 (bij voorkeur per app).

1 antwoord