Telstar/Schoonderbeek 2 weet de punten niet mee naar huis te nemen

Afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd op het programma tegen Viko. In de voorgaande wedstrijden hadden zij maar 2 punten weten te bemachtigen tegen Wageningen 4, waardoor zij op de 7e plek stonden.

De selectie is al langere tijd bekend met Viko. Ondanks dat iedereen wist dat het een pittige pot zou worden gingen ze met veel zin en goede moed richting Vianen.

Eenmaal aangekomen was het perfect weer om een potje mandjebal te spelen. Zonder al te veel wind, lekker zonnetje en een goede temperatuur startte de wedstrijd dan ook goed. Al snel scoorde Viko het eerste doelpunt, waardoor we 1-0 achter stonden. Na even te wennen met een lange heer in het aanvalsvak werd ook de 1-1 gescoord. Zo ging het een beetje gelijk op totdat Viko uit begon te lopen tot de 7-4. Na wat duwen en trekken en een aantal scores gingen ze de rust in met een stand van 8-5. Aanvallend liep het niet soepel, iedereen had moeite met het felle spelletje wat Viko speelde. Hierdoor zonk de moed bij sommige in de schoenen.

Na een oppeppende speech van Herman in de rust, met daarin de woorden dat we ons niet gek moesten laten maken en slim moesten omgaan met de lengte van de heren, stapte we weer het veld op.

Helaas werden de aanvallen aan het begin er niet veel beter op, ook zo liep Viko steeds wat meer uit tot 10-5. Gelukkig wist Telstar zich weer terug te trekken tot 2 punten verschil 13-11. Uiteindelijk heeft dit niet door kunnen zetten en werd de eindstand 18-13. Hierdoor staan wij nu op de 2e plek met Odik 3 nog boven ons, aankomende zaterdag is dan ook de belangrijke wedstrijd in Barneveld.
Als u wil kan u zeker komen kijken, aanmoediging is van harte welkom. Tot ziens!