Een stijgende lijn richting de overwinning

Het was weer zaterdagochtend, tijd voor een wedstrijd. Deze keer speelde KV Telstar / Schoonderbeek A1 in Ermelo, tegen Dindoa A2.

We hadden zeeën van tijd voor de het startsein, dus we konden ons goed mentaal voorbereiden en inschieten. Toch toen het startsein klonk kwam Telstar A1 moeilijk op gang. Er miste pit: we waren niet gretig genoeg. Na een time-out met tips en bemoediging gingen we er weer tegenaan en liepen we met 3-6 de rust in.

Na de rust wisten we de energie en wilskracht te behouden die we aan het tweede kwart vonden. Er werden veel mooie afstandsschoten in geknald, waardoor we steeds een grotere voorsprong kregen. De eindscore werd uiteindelijk 5-14. Natuurlijk zijn er nog altijd verbeterpuntjes, maar toch hebben we een mooie wedstrijd gespeeld.

Nu nog lekker nagenieten en voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen Elburg A1.
Aankomende zaterdag spelen we om 12:30 in Hoevelaken. Kom jij ook kijken?

Mirjam Zwaan