Telstar/Schoonderbeek A1 tegen Elburg A1

Het was zaterdag. Na een week vakantie en niet compleet trainen moesten we toch aan de wedstrijd beginnen. We speelden tegen Elburg A1. De laatste tegenstander die we nog niet hadden gehad.

Na een lange voorbereiding met duidelijke instructies begonnen we aan de wedstrijd. We begonnen sterk wat ook de opdracht was. Vanaf minuut 1 moesten we scherp aan de wedstrijd beginnen en dat is gelukt. We kwamen 5-1 voor. Verdedigend waren we goed bezig. We hielden goede druk alleen aanvallend was het wat minder. Ballen werden automatisch gegooid en we raakten ballen te makkelijk kwijt. We gingen met 6-3 de rust in.

Na de rust kwamen we sterk de kleedkamer uit en scoorden snel. We kregen veel strafworpen. Aan beide kanten werden deze niet goed benut. Elburg kwam langzaam aan nog terug. De laatste 5 minuten lieten we de invallers ook nog wat minuten maken wat uiteindelijk leidde tot een 12-8 eindstand. Hierdoor bleven de punten in Hoevelaken. En doordat achteraf bleek dat de nummer 1 heeft verloren staan we nu gedeeld eerste.

Bedankt voor alle invallers van de B1! En het publiek ook bedankt voor het aanmoedigen.
Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen Wit-Blauw in Kampen. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden!