We gaan weer beginnen: Hoeveel ballen gaan we winnen?

Doe jij ook weer mee met de ‘Billie Ballie competitie’ en win jij een nieuwe bal voor Telstar?

Het kijken naar wedstrijden van de korfballeague wordt nog leuker doordat jij je eigen competitie speelt in het voorspellen van de juiste uitslagen.

Zie hieronder de aankondiging. Let op: wil je alvast even oefenen, schrijf je dan snel in voor het oefenprogramma dat zaterdag 6 november start.

Geef je individueel op onder de groep van ‘KV Telstar/Schoonderbeek’. Als er gevraagd wordt om de code registreer je de volgende code: sm54qgfyjPubn0S

Beste korfbalfans: In november gaat de Korfbal League 2021-2022 van start. Ook Billieballie is er na een geslaagd debuutseizoen weer bij!

Afgelopen jaar hebben we 1445 inschrijvingen gezien! Gezien de piek van 1155 voorspellers in 1 speelronde, zaten daar ook nog wel wat inactieve spelers bij, dat moeten we eerlijk toegeven. Maar…wat begon als een leuk idee aan de bar, heeft in een coronajaar toch bijgedragen aan extra plezier in de huiskamers, toen we helaas in de huiskamers moesten kijken.

We hopen dat we jullie daarmee geënthousiasmeerd hebben om weer mee te doen en met je (korfbal)vrienden een (nieuwe) groep aan te maken voor het nieuwe seizoen. We zullen net als vorig jaar eerst weer even proef- en warmdraaien tijdens de oefencampagnes. De wedstrijden bij ons bekend op zaterdag 6 november en zaterdag 13 november hebben we toegevoegd.

Nieuw is dat er prijzen zijn de winnen voor jouw club: Elke volle maand maken we een winnaar bekend. De maandwinnaar wint de enige echte Erima Equal Pro korfbal voor zijn of haar club!

Om er lekker in te komen, kun je zelfs in de voorbereidingsweken, koning/koningin van de voorbereiding worden en de eerste ‘bal-winnaar’ worden voor jouw club. Aarzel dus niet en draai lekker warm komende weekenden. Na de voorbereiding begint iedereen weer op ‘0’ en maken we eind december de eerstvolgende balwinnaar bekend.

Vervolgens is de belangrijkste vraag natuurlijk nog: Wie volgt Frits Wip op als Eindbaas van Billie Ballie seizoen 2021-2022? Voorspellen maar!

Voor meer informatie verwijzen we je door naar https://billieballie.com/

Groetjes, Billie.

Namens de toernooicommissie, Lukas, Lois en Arina