Telstar/Schoonderbeek 2 weet helaas de eerste 2 punten niet te bemachtigen

Afgelopen zaterdag was het zover. Telstar/Schoonderbeek 2 mocht het in de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie, opnemen tegen Antilopen 2. Aangezien dit voorlopig ook de laatste wedstrijd zou zijn én er tegen een oude bekende gespeeld zou worden, was de wilskracht om te winnen extra aanwezig.

Telstar begon de wedstrijd scherp en wist in de eerste minuten op een 2-0 voorsprong te komen. Antilopen wist zich echter te herpakken en zorgde al gauw voor een 2-2 op het scorebord.

Het ging lange tijd gelijk op, totdat Antilopen een voorsprong van 5-8 wist te pakken. Echter liet Telstar zich niet uit het veld slaan en kwam terug met een 8-8 stand. Na wat moeizame aanvallen van Telstar, was het Antilopen die een 8-10 stand creëerde, maar Carmen wist haar team naar een 10-10 ruststand te brengen.

Herman van de Berg was duidelijk in de rust; aangezien de heren van Antilopen scherp op schot waren, was het de taak van de heren om volle bak en met focus te verdedigen. De opdracht aan de dames dus om voor te verdedigen en met name de tweede kansen eruit te halen. Met strijdlust en goede moed keerde Telstar terug de wedstrijd in.

Toch werden de eerste twee doelpunten na rust gemaakt door de tegenpartij. Telstar liet zich echter niet kennen en wist Antilopen bij te benen. Na meerdere keren 3 punten verschil in het nadeel van Telstar te hebben gestaan, bleef Telstar volhouden. Dit resulteerde uiteindelijk tot een 20-21 eindstand.

Helaas was het voor de thuisploeg net niet voldoende om de eerste twee punten thuis te houden. Telstar mag tevreden terugkijken op de wedstrijd. Verloren, maar gestreden tot het laatste fluitsignaal!