De groep die zich eerst Walking Korfbal noemde en later Telstar Fit, heeft eindelijk de juiste naam gevonden. Het is nu KombiFit geworden, een vorm die al langer bestaat bij het KNKV. Zo heeft Telstar nu naast competitiespelers, recreanten en kangoeroes ook kombifitters!

Momenteel hebben we als vaste deelnemers Jan (trainer), Henk, Ellen, Arina en Toos. Om meer mensen enthousiast te maken, willen we in het voorjaar publiciteit geven aan KombiFit en hiervoor heeft Maureen onlangs een mooie fotoreportage gemaakt. We willen hiervan graag wat laten zien. 

Wij zijn zowel buiten als binnen lekker bezig met verschillende spellen en sporten, waaronder hockey, korfbal, tafelvoetbal en wandelen. Vooral lekker op eigen gemak bewegen en gezellig bezig zijn, daar gaat het om.

Worden jullie al enthousiast?

Donderdagmiddag om 14:00 uur zijn wij present op het veld. Kom rustig een paar keer proefdraaien. Mail voor meer info naar: .