Geurt van Engelen heeft per 1 januari 2021 het mooie bedrijf Leefcomfort overgenomen van Jan en Ina van Heiningen. ,,Al vanaf mijn 16e zit ik in de stoelen en de bedden en met Leefcomfort komt alles bij elkaar voor mij en voel ik me als een vis in het water!
Met name het contact met de klanten spreekt mij erg aan, het samen zoeken naar een oplossing voor een passend bed of een fauteuil geeft mij veel voldoening.

Leefcomfort is gespecialiseerd in gecertificeerde hoog laag bedden en wij produceren hier zelf in Hoevelaken deze bedden in alle gewenste uitvoeringen en kleuren. Hierdoor is het niet meer te zien dat het een “zorgbed” is en krijgt het bed een huiselijke uitstraling.
Daarnaast hebben we in onze showroom een grote collectie met relaxfauteuils, die geheel op maat worden gemaakt. Van moderne draaifauteuils tot een klassieke oorfauteuil.

Leefcomfort bestaat inmiddels al 26 jaar en onze klanten komen uit heel Nederland en België naar onze showroom toe. Door de loop der jaren zijn er veel producten ontwikkeld, zo is door Leefcomfort het 2-persoons hooglaagbed ontworpen waardoor mensen toch bij elkaar kunnen blijven slapen.

Leefcomfort sponsorde Telstar al lange tijd en ik heb besloten om deze traditie voort te blijven zetten. Het is toch ook een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen waar ik graag een steentje aan bij draag.
Naast de sponsoring weten we ook goed de papiercontainers te vinden. Het is inmiddels vaste prik om op vrijdag een bus vol karton te brengen.

Zes dagen in de week ben ik bij Leefcomfort te vinden. Daaromheen probeer ik te wandelen en daarnaast vind ik mijn ontspanning in het zingen in 2 kleine mannenensembles.

Gelukkig weten steeds meer mensen uit Hoevelaken onze showroom te vinden. De doelgroep voor bijvoorbeeld onze bedden wordt ook jonger. Immers heb je al de voordelen van een hooglaagbed wat helemaal versteld kan worden, het opmaken, stofzuigen etc..

En als er dan ooit zorg aan bed nodig is, ben je al helemaal voorbereid en hoef je dus geen ander bed meer.’’

Op de website www.leefcomfort.nl staan alle producten met prijzen vermeld. Regelmatig staan hier ook actieprijzen bij.
Van harte aanbevolen om hier eens een kijkje te nemen en uiteraard welkom in de showroom aan de Drs. W. van Royenstraat 1 in Hoevelaken.

Drs. W. van Royenstraat 1, 3871 AN Hoevelaken

Tel.: 033 – 489 33 89

E-mail:

Openingstijden:

Maandag: Alleen op afspraak.
Dinsdag: Alleen op afspraak.
Woensdag: Alleen op afspraak.
Donderdag: Alleen op afspraak.
Vrijdag: Alleen op afspraak.
Zaterdag: Alleen op afspraak.