Wat een geslaagde Grote Clubactie!

Met de inzet van heel veel Telstar leden is er dit jaar ruim 1.350 euro opgehaald, een record! Vooral door de jeugdleden zijn er heel veel loten verkocht. En de beste verkopers hebben dan ook allemaal een leuke prijs verdiend. Ook dit jaar zijn de prijzen beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit Hoevelaken. Deze sponsors willen wij even extra in het zonnetje zetten: Vers van Koot, De Barabier, La Salita, Vishandel Meester, Bakkerij Toebast, HappyFood Hoevelaken, Jumbo Hoevelaken, Keurslagerij Steltenpool en Albert Heijn Hoevelaken.

Deze sponsoren stelden de volgende prijzen beschikbaar: Vers van Kootpakket, gratis knipbeurt, gratis pizza, gratis kibbeling, gratis grillworst, heerlijke chocoladereep, ijsstrippenkaarten, Jumbo chocoladeletters en AH boodschappenpakket.

De beste lotenverkoper dit jaar was Feline uit de D3 met maar liefst 61 verkochte loten. Maar ook Hugo (D1), Lea (E1), Josefien (D1), Aron (D2), Jan (Bevers E1), Jet (Wasberen F1), Yinthe (Wasberen F1), Marc (D1), Evelien (D2) en Tess (D1) kregen een leuke prijs omdat ze meer dan 10 loten hadden verkocht.

Het team dat met elkaar de meeste loten had verkocht en daarmee een clinic door Herman Egberts tegoed hebben (de coach van onze selectie) is dit jaar geworden:  de D1 met maar liefst 151 verkochte loten, waarmee ze ruim 362 euro voor de club hebben verdiend!

Of je nu loten verkocht hebt, loten gekocht hebt of leuke prijzen gesponsord: allemaal heel erg bedankt namens Telstar.

#vierhetsucces #groteclubactie