Kerstclinics een maand uitgesteld!

De organisatie van de Kerstclinics, KorfbalStars, hadden nog zo de hoop dat alles door kon gaan aankomende januari. Maar helaas: de nieuwe Corona-variant staat dit nog niet toe.

“Daarom zijn we weken geleden al bezig geweest om gelijk alle 6 locaties een maand later ook alvast vast te leggen en zelfs als het nóg langer duurt. Het zou zonde zijn als de leerzame clinics niet door kunnen gaan, vandaar dat we erg blij zijn met deze oplossing. Inmiddels hebben we ook onze website aangepast waar de uitgestelde data te vinden zijn en meer. Het zal nu in de voorjaarsvakantie plaatsvinden. Natuurlijk onder voorbehoud van wat er allemaal gebeurt. Laten we duimen! We hopen jullie dan te zien en er een groot korfbalfeest van te maken!”

Meer informatie over nieuwe data: https://www.korfbalstars.nl/kerstclinics/

Vorige berichtgeving: