*UPDATE* Online NieuwjaarsBingo – 08 januari 2022

Geef je nu nog op voor de online NieuwjaarsBingo, het beloofd een gezellige avond te worden. Opgeven kan tot donderdag 30 december bij Britt van den Top (0643804347).

  • 4 bingokaarten voor € 7,50
  • 8 bingokaarten voor € 14,00

Helaas lopen de aanmeldingen nog niet storm dus geef je nog snel op voordat het te laat is! Deze avond wil je niet missen. Om jullie alvast warm te maken is er voor iedereen sowieso een presentje… Wat dit gaat zijn blijft nog een verrassing.

Daarnaast zijn er ontzettend leuke prijzen te winnen. Een van deze te gekke prijzen is een Korfbalshopbon ter waarde van €50 euro! Dit is nog maar het begin, dit wil je toch niet missen?

21-12-2021

Roffel, roffel, roffel… aankondiging voor de Online NieuwjaarsBingo

Hoi allemaal,

Roffel, roffel, roffel… hierbij een aankondiging voor de Online NieuwjaarsBingo. Door de huidige corona-maatregelen zit een feest organiseren er helaas nog niet in. Maar niet getreurd want wij hebben een superleuk alternatief om samen het nieuwe jaar in te luiden. Deze bingo is voor jong en oud, voel je welkom.

De online NieuwjaarsBingo is op zaterdag 8 januari 2022 om 20:00 uur. En er zijn ontzettend mooie prijzen te winnen!
Daarnaast zullen we samen proosten op het nieuwe jaar.

We zullen 4 rondes spelen met elk een nieuwe bingokaart. Per bingokaart is er een kleine prijs te winnen en een grote hoofdprijs (twee rondes per bingokaart).

Koop nu je bingokaarten om kans te maken op te gekke prijzen!

  • 4 bingokaarten voor € 7,50
  • 8 bingokaarten voor € 14,00

Je kan bingokaarten bestellen bij Britt van den Top (06 438 04 347).
Geef aan haar door met hoeveel personen je meespeelt en hoeveel bingokaarten je wil bestellen. Aanmelden kan tot en met donderdag 30 december!

Een preview van de prijzen zal binnenkort verschijnen…