Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei 2022

Iedereen die volgend seizoen niet meer wil korfballen, wordt verzocht dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken. De TC is reeds begonnen met de teamindelingen voor het volgende seizoen. Aantallen spelers en speelsters zijn daarbij natuurlijk van belang.

Opzeggen, graag met vermelding van de reden, kan alleen schriftelijk per brief of per e-mail bij de ledenadministratie, of via het formulier onderaan dit bericht. Doe dit zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 1 mei 2022. Afmelden bij de trainers/coaches of bij de TC geldt niet als opzegging!

Overig lid worden

Misschien wil je wel lid blijven om Telstar te blijven steunen maar niet meer spelen. Dan kun je aangeven dat je overig lid wilt worden. De contributie daarvoor bedraagt momenteel €19,50. Je kunt dan, als je wilt, ook het clubblad ‘De Orbit’ blijven ontvangen. Voor leden binnen Hoevelaken is dat gratis, voor leden buiten Hoevelaken worden de portokosten in rekening gebracht. Natuurlijk kun je De Orbit ook digitaal ontvangen.

Te laat of onjuist afmelden kan er toe leiden dat wij bij aanvang van het nieuwe seizoen teams moeten terugtrekken en dat onze ledenadministratie bij het KNKV niet meer klopt. Het niet tijdig melden van wijzigingen in het ledenbestand kost onze vereniging bovendien veel geld. Voor opzeggingen die na 30 april, dus te laat, binnenkomen gelden ook volgend seizoen contributieverplichtingen.

Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Mail dan voor de zekerheid nog even naar de ledenadministratie. Wanneer we niets van je horen, gaan we ervan uit dat je het komend seizoen ook nog voor Telstar speelt.

Opzeggingsformulier

*verplicht