schoolkorfbal

Nieuw schoolkorfbal toernooi in het volgende schooljaar

Beste allemaal,

Wij kijken terug op een geslaagd KV Telstar/Schoonderbeek schoolkorfbaltoernooi afgelopen september, ondanks alle maatregelen rondom corona. De kinderen hebben heel erg hun best gedaan en het samenwerken in de teams was heel leuk om te zien.

We zijn ons aan het voorbereiden op een nieuw toernooi in het volgende schooljaar.  Dit jaar hebben we het schoolkorfbaltoernooi gepland op woensdag 7 en vrijdag 9 september 2022. Dit is al vrij snel na de zomervakantie dus willen we jullie nu alvast informeren. Helaas moeten we ook dit jaar een voorbehoud geven van de protocollen omtrent Covid-19. Wij starten alvast de voorbereidingen in de hoop dat het toernooi door mogen gaan.

Het schoolkorfbaltoernooi is net als voorgaande jaren bedoeld voor de kinderen op groep 5, 6, 7 en 8. We hebben gekozen voor een andere opzet, omdat zeker voor de jongere kinderen het toernooi lang kan duren. De poulewedstrijden worden gehouden op woensdag 7 september 2022 van 15:00 uur tot 18:00 uur (met een eventuele uitloop naar 18:30 bij veel aanmeldingen voor groep 7 en 8) en de finalewedstrijden op vrijdag 9 september van 18:00 uur tot 20:00 uur, inclusief prijsuitreiking.

We hebben de uitnodiging verstuurd naar alle scholen in Hoevelaken. De contactpersonen van de scholen kunnen de teams aanmelden door een e-mail te sturen naar de schoolkorfbalcommissie ().