Oud papier rooster 2022-2023

De nieuwe versie van het oud papier rooster staat weer op de site en is in de oud papier app-groep gedeeld. Fantastisch dat er weer zoveel vrijwilligers zijn die ons hierbij helpen.

Oud papier inzamelen is een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van enkele vrijwilligers, omdat hun kind stopt met korfbal. Via deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de inzet die jullie de afgelopen jaren hebben getoond.

We zijn ook ontzettend blij met onze nieuwe vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Welkom, een mooie kans om nieuwe mensen te leren kennen binnen onze vereniging maar ook in ons dorp. De weg naar de containers wordt door menig inwoner van Hoevelaken gevonden.

Er staan helaas nog 3 datums  open. Dat zijn 18 maart, 17 juni en 22 juli.

Mocht iemand zich geroepen voelen om deze in te vullen dan kun je een appje sturen naar Arina de Korte 06-21110564 of een mail naar . Je kunt ook denken aan iemand die zich een beetje eenzaam voelt of die zich nuttig wil maken en een stukje dagbesteding zoekt. Die zaterdagmorgen is zo om en je bent met z’n tweetjes.

Hartelijke groet,
Arina de Korte ( coördinator oud papier)