Week van de scheidsrechter 2022

In de ‘Week van de scheidsrechter’ staat het uitspreken van waardering naar scheidsrechters, juryleden en officials centraal.

Zij zorgen er ieder weekend weer voor dat sporters genieten van hun sport. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 1 t/m 9 oktober.

In de media wordt er extra aandacht gevraagd met het motto “Scheids bedankt !”

Elke week zijn er – ook bij en voor KV Telstar/Schoonderbeek – scheidsrechters actief om de wedstrijden in zowel jeugd als wedstrijdkorfbal in goede banen te leiden en – zoals gezegd – de sporters te laten genieten van hun sport. Eigenlijk is het dus elke week de week van de scheidsrechter maar toch is het goed om daar 1x per jaar extra bij stil te staan.

KV Telstar/Schoonderbeek zal komende 2 competitierondes – 1 en 8 oktober – aandacht besteden aan de Week van de Scheidsrechter, zowel de bezoekende KNKV scheidsrechters als onze eigen bondsscheidrechters ontvangen een kleine attentie.

Tevens wordt aan alle ploegen gevraagd om allemaal vooraf en na de wedstrijd de scheidsrechter de hand te schudden om hem/haar succes te wensen c.q. te bedanken. Een klein gebaar, maar vaak met een grote waardering!