Nieuwjaarsreceptie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: KV Telstar

Op 4 januari organiseert de TEC weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Om diverse redenen zal er dit jaar geen feest volgen op de receptie. Volgend jaar hopen we wel weer een feestavond na de receptie te hebben.
We beginnen de avond om met elkaar het glas te heffen op een sportief, gezond en vooral gezellig nieuw jaar en een hapje te eten. Uiteraard is er ook dit keer weer de kans om je vast te laten leggen op de gevoelige plaat. Je kunt gefotografeerd worden met je vriend(in), je team of met wie je maar wilt.

We doen om 23:00 uur de lichten aan en is de receptie afgelopen.

Huisregels bij feesten van de TEC:

Op 4 januari  2020 organiseert de TEC van KV Telstar een receptie. Op deze receptie wordt alcohol geschonken. Om te zorgen voor een veilig en leuke  avond willen we bij u de volgende punten onder de aandacht brengen over ons alcoholbeleid:
* Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Dat is bij de wet verboden.
* We controleren de leeftijd aan de hand van het ID van uw kind. Zorg dat hij/zij die bij zich heeft.
* Boven de 18 jaar mag gedronken worden, maar met mate. Wij raden u aan hierover duidelijke afspraken te maken met uw kind.
* Uw minderjarig kind mag voor het feest geen alcohol hebben (in)gedronken. In het geval dat uw kind toch alcohol heeft gedronken wordt de toegang geweigerd en wordt met u contact gezocht.
* Er mag geen alcohol aan minderjarigen worden aangeboden door meerderjarigen.

We verheugen ons op de aanwezigheid van uw kind. Naast plezier en gezelligheid heeftKV Telstar ook veiligheid hoog in het vaandel staan. We hopen door middel van deze informatie u voldoende op de hoogte hebben gesteld van de huisregels tijdens feesten bij KV Telstar. Bij vragen kunt u altijd terecht bij Wilco Rakhorst.

Met sportieve groet,
KV Telstar
Wilco Rakhorst