Thuishonk van elke Volkswagen Camper. Al meer dan 20 jaar!

In Amersfoort vindt u het beste adres voor het kopen, huren en laten onderhouden van uw Volkswagen Camper. Het Volkswagen Campercentrum is al meer dan 20 jaar de enige officiële gespecialiseerde dealer in Nederland. Onder één dak vindt u er nieuwe en gebruikte campers, accessoires, alle denkbare camperservices en vooral heel veel kennis en ervaring. Alles staat in het teken om u de juiste keuzes te laten maken. En daarna comfortabel en zorgeloos Europa te gaan ontdekken.

Waarom kiezen voor het Volkswagen Campercentrum Amersfoort?

  • Enige officiële dealer Volkswagen Campers in Nederland;
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring;
  • Gespecialiseerde werkplaats met reparatie, onderhoud en schadeherstel;
  • Verkoop van nieuwe en jong gebruikte Volkswagen Campers;
  • Gebruikte campers standaard met de 7 Zekerheden;
  • Verhuur van campers met de jongste huurvloot;
  • Breed aanbod accessoires en officieel dealer van Brandrup;
  • Unieke campergaranties zoals 4+4 op nieuwe California 6.1.

Nieuw: Westfalia Campercentrum

Op 1 november 2021 opende het Westfalia Campercentrum te Barneveld haar deuren. Het is de eerste volledig gespecialiseerde camperdealer van Westfalia in Nederland. Met heel bekende campers zoals als de compacte Westfalia Ford Nugget, die al sinds 1987 en in veel verschillende uitvoeringen leverbaar is. Maar ook met grotere campers zoals de Westfalia Columbus en Sven Hedin.

Alles gericht op camperbeleving

“Kopers van een camper hebben heel andere verwachtingen van hun dealer dan kopers van een bedrijfswagen”, lichten Rob en zijn zoon David Marchal toe, eigenaar van het Westfalia en Volkswagen Campercentrum. Camperbezitters koesteren hun bezit, en maken er de mooiste reizen mee. Het is hun tweede huis en ze willen dat er alleen vakkundige en schone handen aan hun camper komen. Ze stellen veel vragen over het rijden, reizen en verblijven, en willen alles weten over het gebruik van hun camper en leverbare camperaccessoires. De gewone autodealer heeft vaak nauwelijks ervaring met campers en kamperen en voelt zich er niet in thuis. Dat geldt met name voor reparaties en onderhoud van het woondeel, met specifieke installaties van stroom, water en gas.
Graag tot ziens op één van onze vestigingen!