25 jaar!

We schrijven zomer 1998. Toen nog aan de Sportweg begon de Telstar Club van 50. Jawel 50, omdat we nog in het gulden tijdperk leefden en voor 50 gulden per jaar werd je lid. Een jaar later kon alle lay-out de prullenbak in, omdat de euro zijn intrede de deed. De 50-gulden-club werd omgedoopt tot Club van € 25,-. Nu in 2023 zijn we 25 jaar verder en is de Club van 25 nog springlevend. Het maakt leuke extra’s mogelijk, of zoals vaker gezegd “de jus door de vereniging”.

Doelstelling

De ‘Club van 25’ heeft als doelstelling leuke extra’s voor de vereniging te organiseren of te ondersteunen. Zeg maar “de jus door de vereniging” in de vorm van activiteiten, of duurzame materialen. Vaak in samenwerking met andere commissies als TEC en Familiedag.

Deelnemers

De ‘Club van 25’ telt al jaren zo’n 35 deelnemers, die per seizoen € 25,00 bijdragen. Iedereen die dit extraatje voor Telstar over heeft, wordt eervol vermeld op het bord in de kantine. Bijdragen lopen altijd via de penningmeester van KV Telstar.

Lid worden of leuke ideeën?

Meedoen aan de ‘Club van 25’ kan alleen, per duo, of in groepsverband. Alles is mogelijk. Wil je meedoen, heb je een goed idee voor een leuke activiteit, of anderszins zinvolle besteding? Suggesties en aanmeldingen zijn altijd welkom.

Seizoen 2022-2023

Het seizoen 2022 – 2023 kende maar liefst 40 deelnemers. Je hoeft geen Einstein te zijn om uit te rekenen welk mooi budget dat oplevert. Wat is daar afgelopen seizoen mee gedaan?
• In de herfstvakantie was er een zwemuitje voor alle E en D jeugd in Baarn. Een speciaal voor Telstar gereserveerd zwembad, met broodjes knakworst tussendoor.
• Ook inde herfstvakantie trakteerden wij alle C, B en A jeugd op een bioscoopfilm naar keuze. Dat werden hele leuke teamuitjes.
• Mei 2023 droeg de Club25 bij aan het geslaagde Bubbel Voetbal.
• Het Jeugdkamp (1 juli) heeft de Club25 de TEC ondersteund met het kampprogramma voor de jeugd.

Nieuw seizoen 2023-2024

Vanaf nu staat aanmelding voor het nieuwe seizoen weer open. Met een bijdrage van € 25,- maak je vele extra’s mogelijk en komt jouw / jullie naam op het grote bord in de kantine.
• Betalen kan aan de bar met een pinbetaling. Laat wel Bas Munter, of Rob Harmsen even weten dat je hebt betaald.
• Op verzoek sturen we je met alle plezier een tikkie. Laat maar weten.

De eerste activiteit in het nieuwe seizoen heeft al plaatsgevonden: Op de startdag 02-09-2023 was de ijskar present en dat betekende voor iedereen gratis Italiaans schepijs.

Leuke ideeën?

Heb je een leuk idee of suggestie wat wij als extra kunnen doen voor Telstar? Laat het vooral weten. Wie weet wordt jouw wens werkelijkheid.

DE CLUB VAN 25
Contactpersonen:
Bas Munter, Edwin van Dunschoten of Rob Harmsen.