De ‘Club van 25’ is eind jaren ’90 opgericht en al (bijna) 25 jaar een begrip binnen Telstar.

Doelstelling

De ‘Club van 25’ heeft als doelstelling leuke extra’s voor de vereniging te organiseren of te ondersteunen. Zeg maar “de jus door de vereniging” in de vorm van activiteiten, of duurzame materialen. Vaak in samenwerking met andere commissies als TEC en Familiedag.

Deelnemers

De ‘Club van 25’ telt al jaren zo’n 35 deelnemers, die per seizoen € 25,00 bijdragen. Iedereen die dit extraatje voor Telstar over heeft, wordt eervol vermeld op het bord in de kantine. Bijdragen lopen altijd via de penningmeester van KV Telstar.

Lid worden of leuke ideeën?

Meedoen aan de ‘Club van 25’ kan alleen, per duo, of in groepsverband. Alles is mogelijk. Wil je meedoen, heb je een goed idee voor een leuke activiteit, of anderszins zinvolle besteding? Suggesties en aanmeldingen zijn altijd welkom.

Seizoen 2020-2021 en 2021-2022

In deze 2 halfbakken seizoenen konden we niet veel organiseren. In september 2020 hebben we bijgedragen aan een clinic van het KNKV voor de Telstar jeugd. Op 27 april 2021 hebben we ijsjes uitgedeeld aan deelnemers van de door Telstar georganiseerde clinic op Koningsdag en als afsluiting hebben we in juli 2021 het Club van 25 Schutterstoernooi (met 78 deelnemers) georganiseerd. In het seizoen 2021-2022 hebben we op 11 juni 2022 gratis ijs staan scheppen en zijn er nieuwe vlaggen voor de Club van 25 aangeschaft. Je moet toch een beetje reclame voor jezelf maken!

Nu is het augustus 2022 en pakt ook de ‘Club van 25’ de draad weer op. We hebben op de einddag op 2 juli 2022 van maar liefst van 38 deelnemers een bijdrage ontvangen. Dit betekent dat ons nieuwe bord bijna te klein is geworden. Maar nieuwe aanmeldingen (en vrijwillige donaties) blijven uiteraard van harte welkom! Sluit dit even kort met Bas Munter, Edwin van Dunschoten of Rob Harmsen.

Dank aan alle deelnemers / sponsors van de Club van 25. Afhankelijk van hoe het komend seizoen zicht ontwikkelt, hebben we op 28 oktober 2022 al een zwemuitje voor de F-, E-, en D-jeugd op de planning staan. Ook voor de oudere jeugd zijn we bezig een activiteit te plannen. Natuurlijk zijn leuke ideeën altijd welkom.

Leuke ideeën?

Heb je een leuk idee of suggestie wat wij als extra kunnen doen voor Telstar? Laat het vooral weten. Wie weet wordt jouw wens werkelijkheid.

DE CLUB VAN 25
Contactpersonen:
Bas Munter, Edwin van Dunschoten of Rob Harmsen.