Dit afgelopen seizoen telde de club van 25 ook precies 25 leden. Wie dat precies zijn staat op het bord bij de ingang van de kantine.
De opbrengsten maken leuke extra’s voor de vereniging mogelijk. Goed besteed zijn de aanschaf van 2 bungalowtenten, die jaarlijks met het kamp goed van pas komen. Ook dit jaar weer aan het Erkermederstrand!

Wat is er met het budget van het afgelopen seizoen (2017/2018) gebeurd?

Afgelopen seizoen is de Club van € 25,- weer in staat geweest extra dingen voor Telstar te bekostigen, of organiseren.

• De geluidsinstallatie is uitgebreid met lange snoeren, zodat daar de buiten beter gebruikt kan worden.
  • In het zaalseizoen hebben alle Teams van de Week patat + snacks gegeten in Sportcafé ‘De Slag’.
  • We hebben voor de jeugd een mooie Bingo georganiseerd en in hetzelfde weekend een zeer geslaagde Pubquiz voor de ouderen.
  • Tot slot, met ondersteuning van Stichting Beheer Sportpark Middelaar, is het springkussen op de Familiedag geregeld.

Budget seizoen 2015/2016?

• Nieuwe foto’s van de selectie in de kantine (bij de TV) en in het spelershome.
  • De “teams van de week” tijdens het zaalseizoen bij S1 hebben allemaal gegeten in Sportcafé De Slag. Patat, snacks en wat drinken.
  • Het springkussen op de Einddag wordt al jaren verzorgd door de club van 25.
  • Dit jaar maakt ook Rikkie de Clown zijn opwachting op de Einddag.
  • De club van 25,- is (mede) sponsor van de Kinderbingo op de Einddag.
  • Op het komende kamp (vrijdag 24 juni) verzorgt de club van 25 het avondeten.

Ook meedoen met ‘De Club van 25’?

Altijd welkom.

Voor € 25,- per seizoen draag je bij aan allerlei leuke activiteiten.

Laat het weten aan Edwin van Dunschoten, Bas Munter, Freerk Dommershuijzen of Rob Harmsen.

Daarmee sta je volgend seizoen gekleurd op het grote bord. Doe mee: Alleen, samen of met een team. Alles kan.

Leuke ideeën?
Heb je een leuk idee of suggestie wat wij als extra kunnen doen voor Telstar? Laat het vooral weten. Wie weet wordt jouw wens werkelijkheid.

DE CLUB VAN 25