Wil je opzeggen?

Natuurlijk vinden wij dit erg jammer, maar wij willen dit wel graag op tijd weten.

Opzeggen kan alleen schriftelijk, per e-mail of via onderstaand uitschrijfformulier. Afmelden bij de trainers of bij de TC geldt niet als opzegging!

Te laat of onjuist afmelden kan er toe leiden dat wij bij aanvang van het nieuwe seizoen teams moeten terugtrekken en dat onze ledenadministratie bij de KNKV niet meer klopt. Het niet tijdig melden van wijzigingen in het ledenbestand kost onze vereniging bovendien veel geld.

Wie aan het einde van het seizoen wil stoppen, dient zijn/haar lidmaatschap voor 1 mei van het seizoen op te zeggen. Opzeggen dient altijd per brief of e-mail (dus altijd schriftelijk!) bij de ledenadministratie te worden gemeld. Opzeggen bij trainers, leiders, barmedewerkers of andere vrijwilligers worden niet geaccepteerd of als zodanig verwerkt. Voor opzeggingen die later binnenkomen gelden ook volgend seizoen contributieverplichtingen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Wanneer we niets van je horen, gaan we ervan uit dat je het komend seizoen ook nog voor Telstar speelt.

Tussentijds opzeggen en waarom betalen voor het hele seizoen?
In de eerste plaats is dit uiteraard voor de continuïteit binnen een team van belang. Want als een speler zonder een goede reden zo maar tussendoor zou stoppen, kan een heel team in problemen komen en dat kan natuurlijk niet! Daarom betaal je contributie voor een heel seizoen zonder recht op kwijtschelding van deze verplichting bij tussentijds opzeggen.

Maar naast de sportieve kant, gaat de vereniging ook financiële verplichtingen aan voor een heel seizoen. Denk aan de bondsafdracht door de KNKV. Daarom wordt het opzeggen van een lidmaatschap tijdens een seizoen niet toegestaan! Als het lidmaatschap gedurende het verenigingsjaar tussentijds wordt opgezegd zal het lidmaatschap pas aan het einde van het verenigingsjaar worden beëindigd.

Zijn er geen uitzonderingen mogelijk?
Het bestuur kan besluiten om de verplichting om de contributie voor het hele seizoen te betalen, te laten vervallen. Maar alleen als hier gegronde redenen voor zijn. Denk hierbij aan verhuizing of een zeer ernstige blessure die verder voetballen in het lopende seizoen onmogelijk maakt.

Overig lid worden
Misschien wil je wel lid blijven van Telstar, maar niet meer spelen, dan kun je aangeven dat je overig lid wilt worden. De contributie daarvoor bedraagt momenteel € 19,25. Je kunt dan, als je wilt, ook het clubblad ‘de Orbit’ blijven ontvangen. Voor leden binnen Hoevelaken is dat gratis, voor leden buiten Hoevelaken worden de portokosten in rekening gebracht. Natuurlijk kun je De Orbit ook digitaal ontvangen.

Wijzigingen
Adreswijzigingen, een nieuw e-mailadres en een nieuw telefoonnummer kun je ook per mail doorgeven, zodat de administratie van Telstar goed op orde blijft. Ook als je dit seizoen verhuisd bent en nog geen adreswijziging hebt doorgegeven dan graag een e-mailtje sturen naar .

Vul onderstaand formulier in als je jouw lidmaatschap wilt opzeggen

*verplicht