De vrijwilliger neemt een essentiële positie in bij onze vereniging. Wij kunnen niet zonder actieve vrijwilligers!

Bij Telstar zijn er veel mensen die naast het trainen en wedstrijden spelen ook nog vrijwilligerswerk doen. Zonder de hulp van deze mensen kunnen we als vereniging weinig doen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het fluiten van wedstrijden, kleedkamers schoonmaken, bardiensten draaien, de bezorging van ‘De Orbit’ en noem het allemaal maar op. Om te zorgen dat alles blijft draaien hebben we altijd veel handen nodig. Daarom vragen wij iedereen die lid is van Telstar om zijn of haar steentje bij te dragen.

In de vacaturebank staat een uitgebreide lijst van activiteiten die je kan doen bij Telstar. Nadat je lid bent geworden vragen we dan ook of je iets voor de vereniging wilt doen. Er wordt dan uitdrukkelijk rekening gehouden met de leeftijd en mogelijkheden.

Voldoende mensen vinden die bereid zijn een deel van hun vrije tijd op te geven om zich in te zetten voor de club, is helaas niet altijd een vanzelfsprekendheid. Bekijk het aanbod en vind wat voor jou waardevol kan zijn. Het is de tijd meer dan waard, want zonder vrijwilligers geen sportclub.

VRIJWILLIGER WORDEN

Ik wil vrijwilliger worden!!!
Dit wil/kan ik voor de vereniging doen: