De vrijwilliger neemt een essentiële positie in bij onze vereniging. Wij kunnen niet zonder actieve vrijwilligers!

Bij Telstar zijn er veel mensen die naast het trainen en wedstrijden spelen ook nog vrijwilligerswerk doen. Zonder de hulp van deze mensen kunnen we als vereniging weinig doen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het fluiten van wedstrijden, kleedkamers schoonmaken, bardiensten draaien, de bezorging van ‘De Orbit’ en noem het allemaal maar op. Om te zorgen dat alles blijft draaien hebben we altijd veel handen nodig. Daarom vragen wij iedereen die lid is van Telstar om zijn of haar steentje bij te dragen.

In de vacaturebank staat een uitgebreide lijst van activiteiten die je kan doen bij Telstar. Nadat je lid bent geworden vragen we dan ook of je iets voor de vereniging wilt doen. Er wordt dan uitdrukkelijk rekening gehouden met de leeftijd en mogelijkheden.

Voldoende mensen vinden die bereid zijn een deel van hun vrije tijd op te geven om zich in te zetten voor de club, is helaas niet altijd een vanzelfsprekendheid. Bekijk het aanbod en vind wat voor jou waardevol kan zijn. Het is de tijd meer dan waard, want zonder vrijwilligers geen sportclub.

VRIJWILLIGER WORDEN

  • 1

   Ik wil vrijwilliger worden

  • 2

   Gegevens

  • 3

   Gegevens ouder/verzorger

  • 4

   Privacy

  1/4

  Ik wil vrijwilliger worden

  Telstar is een vereniging die draait op vrijwilligers. Ieder jaar worden er zo’n 200 mensen ingezet op verschillende taken. Dit loopt uiteen van trainen geven en fluiten tot schoonmaken en bardiensten draaien. Ons beleid is erop gericht om de taken zo veel mogelijk te verdelen onder alle leden (inclusief ouders van jeugdleden). Over het vrijwilligerswerk zal contact met je worden opgenomen door de vrijwilligerscoordinator.

  Een vereniging ben je samen!
  (kijk ook naar openstaande vacatures in de vacaturebank)

  Ik wil mezelf aanmelden voor vrijwilligerswerk*
  Ja

  Waar gaat jouw voorkeur (of voorkeur als ouder/verzorger/wettelijk verantwoordelijke) naar uit? (meerdere keuzes mogelijk, selecteer met Ctrl/Cmd muisklik)

  Anders: Dit wil/kan ik voor de vereniging doen:

  Velden met een * zijn verplicht.

  0%

  Naam*

  Achternaam*

  Straat & huisnummer*

  Postcode & woonplaats* (1234AA Woonplaats)

  Telefoonnummer* (012-345678)

  Mobiel (06-78901234)

  E-mail*

  Velden met een * zijn verplicht.

  33%

  Bij een minderjarige wordt de ouder/verzorger/wettelijk verantwoordelijke verzocht onderstaande velden in te vullen. Of misschien wil jij zelf ook wel vrijwilliger worden.

  Indien niet van toepassing klik op "volgende".

  Naam ouder/verzorger/wettelijk verantwoordelijke

  Telefoonnummer

  Mobiel

  E-mailadres

  Ik wil mezelf ook aanmelden voor vrijwilligerswerk
  Ja

  Waar gaat jouw voorkeur als ouder/verzorger/wettelijk verantwoordelijke naar uit? (meerdere keuzes mogelijk, selecteer met Ctrl/Cmd muisklik)

  Anders: Dit wil/kan ik voor de vereniging doen:

  66%

  Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij jou graag (laten) informeren over de vereniging, (sport)activiteiten en meer. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van jou op de website of in het clubblad plaatsen. Met het invullen van het formulier geef jij toestemming om ook jouw gegevens hiervoor te gebruiken (een minderjarige onder de 18 jaar heeft schriftelijke toestemming nodig van de ouder/verzorger/wettelijk vertegenwoordiger om de overeenkomst te kunnen aangaan) en te bewaren volgens de privacyverklaring*.

  FOTO/VIDEO
  Het is mogelijk dat tijdens trainingen, wedstrijden of activiteiten foto’s of video’s worden gemaakt door een fotograaf of cameraman. Deze foto’s of video’s kunnen worden gebruikt voor publicitaire en promotionele doeleinden zoals de website, een flyer of social media. Indien jij hiertegen voorafgaand aan de andere activiteit geen schriftelijk bezwaar aantekent via , gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Uiteraard kun je ter plekke bij de fotograaf/cameraman kenbaar maken of je al dan niet gefotografeerd/gefilmd wenst te worden.

  100%