Proeftraining?

Denk jij ook dat korfballen jouw sport kan worden maar twijfel je nog, dan nodigen we je graag uit voor een gratis proeftraining. Je kunt dan zien wat we allemaal doen bij een korfbaltraining en natuurlijk doe je gelijk ook mee.
Bel of mail Toos Veldhuizen voor een proeftraining, tel.: 033 – 253 63 01 of stuur een e-mail naar moc.l1542413674iamg@1542413674neziu1542413674hdlev1542413674soot1542413674.
Volop informatie over korfbal en Telstar kan je hier vinden.

Gelijk aanmelden?

Je bent van harte welkom bij onze vereniging! Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Ik wil lid worden!

ManVrouw

Telstar is een vereniging die draait op vrijwilligers. Ieder jaar worden er zo’n 200 mensen ingezet op verschillende taken. Dit loopt uiteen van trainen geven en fluiten tot schoonmaken en bardiensten draaien. Ons beleid is erop gericht om de taken zo veel mogelijk onder alle leden (inclusief ouders van jeugdleden onder de 13) te verdelen. Zodoende is iedereen betrokken bij de vereniging en voorkomen we dat een klein groepje leden overbelast raakt. U/jij kunt hieronder een voorkeur aangeven voor een vrijwilligerstaak. Doet u/jij dat niet, dan zult u/jij automatisch ingedeeld worden op de relatief makkelijke taken, zoals schoonmaken, bardiensten, tellen bij zaalwedstrijden, etc.

Nee
Ik ben (mijn kind is) jonger dan 13 jaar en kan dus nog geen vrijwilligerswerk doen.
Ik heb zwaarwegende redenen om geen vrijwilligerswerk te kunnen doen, die ik kan toelichten aan het bestuur.

JaNee

KV Telstar respecteert ieders privacy. Met het invullen en het verzenden van dit formulier geef(t) u/jij toestemming om gegevens die u/jij invult door ons te laten verwerken en te bewaren volgens de privacyverklaring.
Ja, ik ga akkoord.

[honeypot idtelstar]