Proeftraining?

Denk jij ook dat korfballen jouw sport kan worden maar twijfel je nog, dan nodigen we je graag uit voor een gratis proeftraining. Je kunt dan zien wat we allemaal doen bij een korfbaltraining en natuurlijk doe je gelijk ook mee.
Bel of mail Daphne van Dunschoten voor een proeftraining, tel.: 06 239 93 771 of stuur een e-mail naar ln.te1568753141nalp@1568753141nudna1568753141vd1568753141.
Volop informatie over korfbal en Telstar kan je hier vinden.

Gelijk aanmelden?

Je bent van harte welkom bij onze vereniging! Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Ik wil lid worden!

ALGEMENE GEGEVENS NIEUW LID

VRIJWILLIGER ZIJN

Telstar is een vereniging die draait op vrijwilligers. Ieder jaar worden er zo’n 200 mensen ingezet op verschillende taken. Dit loopt uiteen van trainen geven en fluiten tot schoonmaken en bardiensten draaien. Ons beleid is erop gericht om de taken zo veel mogelijk onder alle leden (inclusief ouders van jeugdleden onder de 13) te verdelen. Zodoende is iedereen betrokken bij de vereniging en voorkomen we dat een klein groepje leden overbelast raakt. Je kunt hieronder een voorkeur aangeven voor een vrijwilligerstaak. Doe jij dat niet, dan zul je automatisch ingedeeld worden op de relatief makkelijke taken, zoals schoonmaken, bardiensten, tellen bij zaalwedstrijden, etc..

Ja Nee, ik ben (mijn kind is) jonger dan 13 jaar en kan dus nog geen vrijwilligerswerk doen. Nee, ik heb zwaarwegende redenen, die ik kan toelichten aan het bestuur. Andere reden, nl.:

CATEGORIE INFORMATIE

Ja Nee

PRIVACY
KV Telstar respecteert ieders privacy. Met het invullen en het verzenden van dit formulier geef(t) u/jij toestemming om gegevens die u/jij invult door ons te laten verwerken en te bewaren volgens de privacyverklaring.
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van aanmelding en het privacybeleid.