Telstar S3 (zaal S4) in het nieuw!

Begin dit seizoen mocht Telstar 3 aantreden in de nieuwe shirts. De shirts zagen er tof uit, maar toch miste er iets. Het voelde niet compleet. Het voelde niet af. Wat eraan ontbrak? Een shirtsponsor. Daarom ging S3 op zoek naar een shirtsponsor om de nieuwe shirts écht af te maken.

S3 ging langs bij Mijnten Schaats- & Skeelersport in Achterveld. Een zaak waar je voor allerlei sportieve bezigheden terecht kan. Wist je dat Mijnten niet alleen gespecialiseerd is in schaatsen en skeeleren? Ook voor wandelen, hardlopen en materialen als compressiekousen kan je bij deze sportkenners terecht!
Mensen met een hart voor sport, dat moest wel een succesvolle samenwerking worden voor S3. Na het een en ander doorgesproken te hebben ging Mijnten akkoord en werden zij onze shirtsponsor. Fantastisch! Hier zijn wij erg blij mee.

De shirts werden meteen bedrukt en het resultaat mag er zijn. We zijn er hartstikke trots op en zijn heel blij dat Mijnten onze sponsor wil zijn! Uiteraard wilden we de nieuwe shirts officieel onthullen met een teamfoto inclusief onze sponsor erop. Vanuit de sponsorcommissie was Bert Veldhuizen aanwezig en werd er een bloemetje en dankwoord overhandigd aan Monique Mijnten en zoon Arno. Hierna mocht Telstar direct zijn kunsten vertonen. Op moment van schrijven staat Telstar 2e in de poule en gaat het team voor het kampioenschap.

Martin & Monique, hartelijk dank voor jullie sponsoring! We zijn ontzettend blij met de shirts.

En voor onze leden: ben je op zoek naar goede schaatsen, skeelers, wandel- of hardloopschoenen? Bij Mijnten Schaats- & Skeelersport ben je aan het juiste adres!
En dat is nog niet alles… Bekijk hun website maar eens voor de vele mogelijkheden die deze winkel te bieden heeft. De winkel is te vinden aan de Hessenweg 170 in Achterveld.