Kort en bondig; De 3-zinnen-pitch: hoe zou je de Hubo in drie zinnen beschrijven?

Wij zijn een winkel waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat en waar we iedereen nog echt willen helpen. Met onze montage-dienst zelfs tot voorbij de voordeur.

Wil je jezelf even voorstellen? Wie ben jij? Wat beweegt jou?

Ik ben Bas, de manager van deze mooie winkel en vind naast dat er iets verdiend moet worden het meest belangrijk dat klanten, maar ook de rest van het team graag naar de Hubo komt.

Kun je kort de geschiedenis van Hubo Hoevelaken schetsen?

De geschiedenis van deze Hubo gaat nog niet ver terug. Maar in Voorthuizen misschien voor enkele welbekend (dit is een tweede vestiging vanuit daar) zijn we na de nodige jaren een begrip in de regio geworden, dat hopen wij hier in Hoevelaken ook te worden.

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Wij zijn hier heel enthousiast voor benaderd en daarnaast zijn wij nagenoeg naast jullie vereniging gevestigd, daardoor was dit bijna vanzelfsprekend.

Heb je zelf al eens gekorfbald?

Op de basisschool heb ik eens meegedaan met schoolkorfbal maar dit is wel héél lang geleden moet ik zeggen.

Wat is jouw sportieve uitdaging?

Een echte uitdaging heb ik niet zozeer maar een potje paddelen vind ik erg leuk.

Waarom zouden onze leden juist voor Hubo moeten kiezen?

Dat wij voor de meeste leden lekker in de buurt zitten is al erg fijn en daarnaast denken wij een mooie overzichtelijke winkel te hebben met een mooi assortiment en niet geheel onbelangrijk we hebben natuurlijk een fantastisch team dat u met open armen ontvangt!

Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

Wij zagen al ons hout, maar eventueel ook uw eigen hout op maat en kunnen sleutels bijmaken, om dat eens uit te vinden treft u in de volgende Orbit een coupon waarmee u een tweede sleutel gratis krijgt.

Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

Vraag naar onze klantenkaart en profiteer van 5% spaarkorting op nagenoeg ons gehele assortiment. Ook worden dan voortaan de kassabonnetjes direct digitaal naar u verstuurd, super handig en ook goed voor het milieu.

Meer info

Hubo Bouwmarkt & Homed Hoevelaken

De Kreek 2, 3871 MM Hoevelaken

Telefoonnummer: 033 208 2372

www.hubo.nl/hoevelaken