De TEC gaat weer los!

Lieve allemaal,

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en wij als TEC kunnen dan zeker niet achterblijven. We zijn druk bezig met nieuwe activiteiten en feesten organiseren. Heb je zelf een leuk idee, laat het ons dan ook zeker weten! We doen enorm ons best om voor alle leden leuke activiteiten te organiseren en hebben zin in het komende seizoen.

Hier alvast wat data die je zeker in je agenda moet zetten! Daarbij wat algemene informatie over de activiteit maar meer informatie volgt later. De rest van de jaarplanning wordt later bekend, maar hier alvast een voorproefje!

JeugdBingo

 • Datum: vrijdag 30 september45 uur tot 20.15 uur
 • Voor: kangoeroes t/m D-jeugd
 • Entree: €1,- (contant)

Oktoberfest

 • Datum: zaterdag 8 oktober30 uur
 • Voor: iedereen die helemaal los wil gaan tijdens Oktoberfest
 • Dresscode: dat kan je denk ik wel raden 😉

Pubquiz Senioren

 • Datum: vrijdag 25 november00 uur
 • Voor: Alle senioren van Telstar

Sinterklaas

 • Datum: vrijdag 2 december
 • Voor: kangoeroes t/m D-jeugd

Nieuwjaarsfeest

 • Datum: zaterdag 7 januari
 • Voor: alle leden van Telstar

Daarbij verwachten wij bij de jeugdactiviteiten dat er minimaal één trainer of teamouder aanwezig is om de kinderen te begeleiden. Het is voor de kinderen fijn dat er een bekend gezicht aanwezig is waarbij ze terecht kunnen. Lukt dit niet, dan graag een vervanger regelen!